Hiteleket vettem fel több banktól és most képtelen vagyok fizetni. Lakcímemen nem lakom tehát semmilyen levelet nem kapok meg. Ez börtönt vonhat maga után ha nem találnak? Ha bíróságra vinnék a tartozást de nem vagyok jelen akkor mi történik?
Figyelt kérdés
2009. jan. 15. 06:59
11/11 anonim válasza:
A 01-16 08:51-estől:
És milyen váddal jelent fel a hitelt folyósító szervezet? Csak mert polgárjogi esetben nem igazán lesz alapos vád (hacsak nem tudja bizonyítani, hogy a hitel felvételekor már tudatában voltam annak, hogy nem is akarom fizetni, de ezt hacsak egy havi részletet is megfizettem már nem fogja tudni bizonyítani), márpedig a hamis vád intézményét igencsak üldözik. Tehát ebben az esetben mivel is jelentik fel a hitelét fizetni nem tudó személyt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!