20ezer FT-ot ha lekötök, az havonta mennyit kamatozik?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és gyűjtöttem 20ezer forintot, szeretném lekötni, hogy majd több pénzem legyen a jövőben. Megéri ennyi pénzt? Mennyit forintot kamatozik havonta?2010. nov. 12. 15:12
1/12 anonim válasza:
havonta 200-250 Ftot jobb esetben :)
2/12 anonim válasza:
de ennyiböl már elkezdhetsz dealerkedni, az már az elsö hónapban 50000 kamatot hoz ha jól csinálod :D
3/12 anonim válasza:
többe kerül a számlavezetési díj mint a kamat.
4/12 A kérdező kommentje:
Kár!:D Akkor legalább meg kéne várnom amég legalább egy 0ával több lenne, és utána lenne érdemes beraknom:) vagy kettővel!:D
2010. nov. 12. 15:32
5/12 Réti bubuzér válasza:
Igen, és amíg vársz, hogy legyen mögötte 2-3 nulla még, addig lekötheted nyugodtan. Mert ugye ha nem kötöd le, akkor semmit se kapsz, ha lekötöd, akkor egy keveset, és a kevés is több, mint a semmi.
6/12 anonim válasza:
gyűjtsél mellé még egy kicsit, és akkor vehetsz belőle egy 2g -os aranyrudat. vársz vele 1 évet, és 30%-al többet ér ha szerencséd van.
7/12 A kérdező kommentje:
az mennyibe kerül?
2010. nov. 12. 15:52
8/12 anonim válasza:
itt
22.215 Ft
de tuti nem adnak el egy 13 éves gyereknek, kérd szüleid segítségét, és tleg csak akkor van értelme ha nem nyúlsz hozzá 1 éven át szerintem.
9/12 A kérdező kommentje:
Inkább a bátyámát, ő nagykorú. szüleimnek nem beszélek a pénzügyeimről, mert azonnal lecsapnak rá.
2010. nov. 12. 15:59
10/12 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, te otthon vagy a tőzsdézésben is?
Vagy ha veszek aranyat, mondjuk most, 33 545 Ft-ért, akkor lehet, hogy egy szép nap többért veszik vissza? Csak az egy év éri meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!