Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ha mondjuk nyerek a lotton kb...

Ha mondjuk nyerek a lotton kb 250 milliot, és lekötöm havonta mennyit kamatozik? :D

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 12:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha találsz egy jó portfóliát, akkor sima lekötéssel is ki lehet ekkora összegből évi 13-14 %-ot hozni. Ha kockáztatni is hajlandó vagy akkor többet is.
2009. nov. 15. 12:25
 2/13 anonim ***** válasza:
*portfoliót
2009. nov. 15. 12:26
 3/13 anonim ***** válasza:
most mondták be a rádióban, hogy volt telitalálat 5ösön ami ha jolemlkszem most ilyen érték körül volt. talán csak nem a kedves nyerteshez van szerencsénk?:D
2009. nov. 15. 13:00
 4/13 A kérdező kommentje:
sajnos, nem :D csak úgy elkezdtem játszani a gondolattal mi lenne ha én nyerném meg... mert hallotam olyat akik megnyertek még ennél nagyobb öszeget is pár év múlva teljsen csődbe mentek... a pénzel tudni kell bánni is
2009. nov. 15. 17:28
 5/13 anonim ***** válasza:

A lottónyertesek 90%-a 3-5 éven belül visszaesik ugyan arra az életszínvonalra, amin azelőtt állt, hogy megnyerte a lottót.

Egyszerűen azért, mert aki nem szerezte, hanem nyerte a pénzt az nem tudja kezelni (ha tudná akkor előtte is gazdag lett volna)

2009. nov. 15. 19:05
 6/13 anonim ***** válasza:
Azért az művészet ekkora összegnek ilyen kevés idő alatt a seggére verni.
2009. nov. 18. 13:23
 7/13 anonim ***** válasza:

Azt gondolod?

Tegyük fel egy átlagos 4 tag (apu-anyu-2gyerek) család nyer 250 milliót a lottón.

Tegyük fel, hogy 50 milliót szétoszt a közelebbi családtagok (nagypapa-nagymama-testvér-stb) között, merthát mégis úgy illik, hogy a család se maradjon csóró.

Marad 200 milla.

Dehát mi nyertünk a lottón, megvehetünk bármit!

Jó nagy ház, mondjuk 60 millióért!

Marad 140.

Apunak 35 milliós full extrás BMW.

Anyunak 15 millióért valami szép autó.

Marad 90 millió.

Ünnepeljük meg, hogy nyertünk! Hurrá nyaralunk. 4 fő valahol jó messze egy tengerparton 10 millióból elite 5++*-os szállodában.

Marad 80 millió.

Vegyünk ruhát, ékszert, a legjobbat, mert van miből. Pár millióért.

Végül ezeknek a költségei feldarálják a maradék pénzt.

Végül marad egy palota, ami legalább egy millióba kerül havonta (ha nem többe), autók, amik milliós költségek évente és ugye az életszínvonalból nem engedünk, amíg van 2 fillér is a számlán.

Persze dolgozni senki sem dolgozik.

2009. nov. 18. 13:54
 8/13 A kérdező kommentje:
hát igen... elfog a mámor ennyi pénznél :D azt hiszed tiéd lett a bolygó :D aztán sitty-sutty el is megy mert ez nem is olyan sok pénz... igen drágák mostanság a házak autók.
2009. nov. 18. 15:26
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ha megnyersz egy ekkora összeget kösd le egy évre. Ha ezt kibírod akkor jól fogsz vele bánni. Ha úgy érzed nem megy akkor add oda nyilvánosan valamilyen intézménynek és dolgozz tovább. Ha szerencséd van talán csurran-cseppen valami a továbbiakban.
2009. nov. 19. 00:51
 10/13 anonim ***** válasza:
Én befektetném! Van is egy kész tervem! Ti is ismeritek az Opel Astra "F"-et? Na, hát azt kezdeném el gyártani Magyarországon, a hibáinak kijavításával, és ha szerencsém van akkor az állam elengedi a hazai autókra a reg.adót, és adhatom kábé 1 millióért, de még ha nem is akkor is max 1,5 millióért már meg lehetne venni, sőt valamivel 2 milla felett már jól extrázott 1.6-ost lehetne venni, miközben például egy Chevrolet Aveo 2,3-nál indul 1.2-es alapmotorral, és felszereltséggel. Szóval én ezt hoznám ki a lottónyerésből!
2009. nov. 22. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!