Dj-ként kereshet az ember havi több milliót?
Magyarként általában csak akkor, ha régóta a szakmában vagy és persze jól ismert a neved.
Havi szinten össze lehet hozni milliót(kat), ha van egy jól menő kiadód, rádiód, plusz nem csak zenélsz az éjszakában, hanem rendezvényeket is szervezel.
Na és persze az egyik legfontosabb a megfelelő KAPCSOLATOK!
Persze ezek elkezdéséhez is kell nem kevés alaptőke, és jó "marketing készségek", hogy tudd magad prómózni, eladni.
:)
Ha annyit nem is, de jó bevételi forrás, a semmiért.
Unokatesómnak semmi hallása nincs, ritmusérzéke se sokkal több, mégis hülyére fizetik, ez kell a népnek...
Köszi a válaszokat.
Utolsónak, 13 éves vagyok, és komolyan érdekel ezen ága a zenének. Magyar DJ-knek is lehet millió, csak mint elébb írták, kapcsolatok kellenek... David Guetta meg Basshunter se egyedül húzta az igát. David Guetta bulinkénti fizetésének meg olvass utána google-ön.
Én speciel tudok egy párat! Valamilyen szinten személyesen is ismerem őket. Meg hát nem vagyok korlátolt, ha kicsit is belegondolunk mondjuk egy nagyobb kaliberű elektronikus zenei rendezvény pl. (most volt) Bónusz dolgaiba és tudjuk, hogy ki valósította meg, akkor vannak azért itt nevek. :)
(az első válaszoló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!