Mit tudunk tenni, hogy ez megoldódjon? Többi kicsit hosszabban, lent.
Tudom, hogy nem fog tetszeni a válaszom, de ha 35+ éves létetekre ketten még egy önerőt se tudtatok összehozni egy lakáshoz, akkor ne akarjatok lakást és pláne ne vállaljatok gyereket. Mert akkor csórók vagytok és pénzügyi analfabéták mellé.
Lehet megsértődni, kikérni, hisztizni, ez az igazság. Ne vegyetek úgy lakást, hogy még az önerő is csak hitelből van meg.
Amúgy jogilag nézve semmit nem tudtok tenni, ezt nem az utolsó pillanatnan kell intézni. Ha a könyvelő azt is mondja, hogy oké, elszúrta, az sem fog változtatni semmin.
Azta, jó érzés az nincsen látom, de a szövetértelmezés sem sikerült. Sajnos elég kemény okai vannak annak, hogy még csak most tudnánk lakást venni, le is írtam, nem gondoltam, hogy részleteznem kellene egyrészt azért, mert az borzalmasan hosszú lenne, másrészt azért mert valahogy nem számítottam rá, hogy az legelső komment azonnal le akar húzni, segítség nyújtás helyett.
Milyen utolsó pillanatról beszélsz??? Ezt a részt is sikerült kihagynod?? Mit olvastál el abból, amit leírtam, ha ezt a kommentet sikerült hagynod?
Ha még egy önerőt se tudtok megspórolni egy hitelhez akkor biztos jó ötlet gyereket vállalni és eladosodni évtizedekre?
Valójában baromi csórók lehettek. Semmiképpen sem álltok úgy anyagilag, hogy saját ingatlant tudjatok vásárolni... :-/
Pedig így van: ha még egy 10 milliós önerőt sem tudtatok ketten megtakarítani 35 éves korotokra, akkor nagyon gondoljátok át hogy kell-e nektek sok tízmilliós hitel.
Ha biztosak vagytok benne, hogy kell, akkor meg vegyétek fel szabadfelhasználású hitelként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!