Késő már felszállni a bitcoin vonatra?
Amikor még nem volt 100 ezer dollár az árfolyama hanem 90 iksz ezer akkor vásároltam pár százezret, asszem 600-800 ezer körül lehetett a befizetésem (nem emlékszem azt se tudom hol kell ezt megnézni), most 1 millió 80 ezer az érték amit mutat.
Ha havonta befizetek az 500 ezres fizumból 100 ezret (megtehetem simán) akkor azzal jól járom 5-10-20 év múlva vagy inkább fektessem másba, mert már olyan nagy az árfolyam, hogy innen már csak bukni lehet?
Mindig mondom, hogy a BTC árfolyama naponta 3-4%-ot mozog.
Amióta ilyen drága lett a Bitcoin, nem abban van az üzlet, hogy megveszed és tartod, hanem abban, hogy megpróbálod lekereskedni a napi, vagy heti mozgásokat.
Ha a napi 3-4%-os árfolyammozgásokból csak HETI 1%-ot ki tudsz nyerni, akkor is kerestél egy év alatt 50%-ot a BTC-n!
Még akkor is, ha most 104 ezer az árfolyama és jövőre is ugyanennyi lesz.
Igen.
15 éve kellett volna bevásárolni belőle.
A Hardcore fanok belátható időn belül 1 millió dolláros árfolyamot jósolnak.
Persze lehet mondani hogy ez el van rugaszkodva a valóságtó, de ugyan ezt mondták 1$-os árfolyamon 100$-ra, 100$-os árfolyamon 1000$-ra, 10.0000$-os árfolyamon a 100.000$-osra, aztán még is ma 105.000$-on állunk.
"aztán mégis ma 105.000 $-on állunk."
Na, a bitcoin árfolyama sohasem áll. Másodpercenként mozog.
4
A legnagyobb hiba, amit el lehet követni tőzsdei kereskedés/befektetés során az, ha valaki jóslatokba bocsátkozik vagy jóslatokra hallgat.
Várnék még befektetéssel, egyenlőre lefelé tendál.
De lehet nagy esés is.
Amíg a jelenlegi ellenállás-zónában tartózkodik, addig nincs mit csinálni vele. Max. a napon belüli hullámokat lehet meglovagolni.
Hosszabb távra akkor lesz érdemes pozíciót nyitni, amikor kitör a jelenlegi korrekcióból. Egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen irányba fog kitörni.
Lehet akár fél éves korrekció is, mint ami a márciusi csúcsról indult. Full felesleges beleülni előre egy bizonytalan pozícióba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!