Szakmai források kripto témában?
Figyelt kérdés
Rengeteg féle hiedelem él a kriptókról, de leginkább csak érzelmes vélemények ütközése szokott lenni. Gazdaságilag megalapozott, értelmes levezetéseket tudtok ajánlani, amik segítenek megérteni pro és kontra az érveket, hogy miért jó/rossz a kripto és hogy egyáltalán mi ez, hogyan működik, hogyan érdemes foglalkozni velük?tegnapelőtt 11:17
1/7 anonim válasza:
Üdv! Ha gondolod keress meg privátban.
2/7 A kérdező kommentje:
Miért, valami titkot akarsz elárulni nekem?
tegnapelőtt 12:31
3/7 anonim válasza:
Portfolio is foglalkozik kriptós témàkkal illetve youtube-n találsz vloggereket akiktől lehet tanulni
4/7 anonim válasza:
Elso válaszadó vagyok. Csak segíteni akartam, hogy tudj boldogulni, ezt egy kérdés alatti válaszban nem lehet megérteni sem elmagyarázni neked. De inkább ilyen hozzáállással ne is keress.
5/7 anonim válasza:
Youtubeon beírod hogy andreeas internet of money, vagy MIT open courses cryptocurrency, blockchain.
6/7 anonim válasza:
Coursera-n is vannak ingyenes Crypto kurzusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!