Áruhetellel csak kimondottan egy terméket “vehetek” meg?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem vagyok jártas ilyen témában, olvasgattam média markt oldalán hogy lehetséges műszaki cikket áruhitellel vásárolni.
Viszont azt sehol nem találom, hogy kimondottan egy darabot kaphatok meg hitelre? Miután pedig lejárt a törlesztőrészlet, utána tudnék esetleg mást kihozni?
Köszönöm!
#Media Markt #Áruhitelek
tegnap 22:15
1/4 anonim válasza:
Kiválasztod mi mindent akarsz megvenni. Ezután eldöntöd, hogy kp, bankkártya, vagy áruhitel. Ha áruhitellel veszed meg, akkor a későbbiekben a banknak törleszted a részleteit a vételárnak, kamatostul ha van.
2/4 A kérdező kommentje:
Ó de szuper! Azt hittem csak egy dologra van, köszönöm!
Viszont még az érdekelne, hogy a törlesztőrészlet alatt más árucikket nem lehet részletre “vásárolni”, míg le nem jár a részletfizetés?
ma 00:36
3/4 anonim válasza:
Amíg a hitelképességed bírja, azaz a bank hajlandó finanszírozni, addig vehetsz további holmikat áruhitelre.
4/4 A kérdező kommentje:
Hálásan köszönöm a segítséged!!
ma 01:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!