Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » CIB bank, Unicredit bank,...

Szabo Aladar Sandor kérdése:

CIB bank, Unicredit bank, vélemények?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Eddig az Erste - nél voltam, de mára elegem lett abból, az egyrészt agresszív, másrészt hanyag stílusból, ami ott megy.

Részletezni itt most nem részletezek semmit.

A CIB és az Unicredit bankot nézegetem most. Melyikről mi a véleményetek? Mik a tapasztalatok? Ha lehet minden téren.

Bár nekem itt most csak devizaszámla, és értékpapírszámla lenne éppenséggel.

OTP - ben is gondolkoztam, de egy ismerősöm a napokban beszélt le róla.

Ő egyébként Raiffeisenes azóta.

Várom a válaszokat, és minden érdekel.

tegnap 18:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Retkek. De ez az összesre igaz. Mivel mindenkinek ugyanaz a célközönsége és ugyanolyan terhek vonatkoznak rájuk, ezért tkp mindegyik ugyanazt a szolgáltatást nyújtja.
tegnap 19:26
 2/4 anonim ***** válasza:
A CIB borzasztó sokat vesz le egy utalásra,én meg innen megyek.
tegnap 20:28
 3/4 anonim ***** válasza:
A cib tényleg nem egy olcsó bank, de azért vannak olcsó csomagok ott is, én elégedett vagyok céges és lakossági ügyfélként is, mondjuk, én alig utalok, annak nagy része a navnak megy vagy a másik számlámra, ezek ingyenesek.
tegnap 20:53
 4/4 A kérdező kommentje:
és az Unicredit?
tegnap 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!