Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Képtelen vagyok visszavonni...

Képtelen vagyok visszavonni egy nyomorult rendszeres utalást... Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval az van, hogy beállítottam egy havi rendszeres támogatást egy szervezet részére, nem nagy összeg, de most már szeretném visszavonni.

A szervezet oldalán viszont nincs olyan opció, hogy visszavonom a támogatást, és K&H applikációban sem lehet ilyet... most akkor ilyenkor mi van?? Vonják majd nekem a végtelenségig és nem tudok vele csinálni semmit?

ma 13:15
 1/10 anonim ***** válasza:
24%
...válts bankot...
ma 13:35
 2/10 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem is jobb lenne egy másik bank...
ma 13:42
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
De miért nem hívod fel a telebankot? Amennyi idő alatt ide kiírtad, el is intézhetted volna. Tudod, a telefonodon van olyan funkció is, hogy hívás, nem csak pötyögni lehet rajta.
ma 13:50
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Ez a kérdés most komoly? Az szép is lenne, ha a kedvezményezett szervezet oldalán tudnál banki megbízásokat módosítani.
ma 13:52
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
Ha állandó átutalás vagy csoportos beszedés, akkor a banknál tudod visszavonni. Ha megújuló kártyás tranzakció, akkor annál a fizetési szolgáltatónál kell, amelyik megterheli a kártyát (pl SimplePay, PayPal). Ha ez nem segít, a banknál le tudod tiltani azt a kereskedőt, fizetési szolgáltatót amelyik vonja, de akkor annál a kereskedőnél nem tudsz semmi mást venni.
ma 14:06
 6/10 anonim ***** válasza:
48%

"Szóval az van, hogy beállítottam egy havi rendszeres támogatást egy szervezet részére, nem nagy összeg, de most már szeretném visszavonni."

Nekünk kellett volna tudnunk, hogy TE HOL állítottad be?

De végül ügyesen megtaláltad egy kis segítséggel.

ma 15:41
 7/10 anonim ***** válasza:
48%

"mi értelmesebbek"

xDD

ma 16:11
 8/10 anonim ***** válasza:
49%
Mindenképpen próbálj meg logikusan gondolkodni néha, mert így nehéz dolgod lesz az életben.
ma 16:14
 9/10 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező, mi képesek vagyunk arra hogy használjuk a saját banki/pénzügyi applikációinkat. Veled ellentétben.

Ennek ellenére, azt gondolod, hogy mi vagyunk a primitívek? Érdekes.

ma 17:05
 10/10 anonim ***** válasza:
26%

"Képtelen vagyok visszavonni egy nyomorult rendszeres utalást... Mit tegyek?"

Látszik, hogy ráfeszültél, amikor feltetted a kérdést.

Valószínűleg ezért nem sikerült úgy megfogalmaznod a kérdést, hogy csípőből tudjanak az emberek segíteni.

Felesleges visszaszólogatni, megköszönöd, továbblépsz.

ma 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!