Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Fiatalok, ti mire költitek a...

Fiatalok, ti mire költitek a munkáshitelt?

Figyelt kérdés
Csak puszta kíváncsiságból kérdezem.
jan. 17. 20:00
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

10-ből kilencen faxságokra.

Mindössze két dologra érdemes felhasználni: vagy önfejlesztésre, ami által magasabb fizetést érhetsz el, vagy befektetni pl állampapírba és megtartani a hozamot.

jan. 17. 21:55
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Helló, belló. Én is fiatal vagyok 27 évesen.
jan. 18. 01:23
 3/6 anonim ***** válasza:
39%

Megduplázom Victory módszerrel forexen.

Amúgy vállalkozásfejlesztésre. Ennek van csak értelme.

jan. 18. 03:29
 4/6 anonim ***** válasza:
40%
Az értelmesebbje vállalkozás fejlesztésre ( gépek, eszközök, stb), a kevésbé értemesek pedig: lefingott német prémium, Iphone, gamer pc, márkás ruhák amivel villoghatnak egy kicsit a helyi diszkóban meg a kocsmában.
jan. 18. 16:23
 5/6 anonim ***** válasza:
81%
Ausztráliai, Új-Zélandi utazásra.
jan. 19. 04:41
 6/6 anonim ***** válasza:
88%

Az én ügyfeleim lakáshitel előtörlesztésére, lakásvásárláshoz önerőre, vállalkozás fejlesztésére vették fel és van olyan is, aki részben autót fog belőle venni, neki építőipari vállalkozása van, kifejezetten szükséges a munkájához az autó, enélkül nem tudná a gépeit, szerszámait szállítani.

Biztosan lesznek olyanok is, akik értelmetlenül el fogják tapsolni , de akinek van esze, annak ez nagyon jó lehetőség a fejlődésre, sőt még akinek semmi szüksége rá, annak is megéri felvenni a 4M Ft kamatmentes hitelt, de csak ha befekteti olyasmibe, ami biztonságos.

Ha én jogosult lennék rá, betenném állampapírba, vagy vennék belőle garázst, amit kiadnék.

jan. 19. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!