Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi értelme lesz a munkáshitelnek?

Mi értelme lesz a munkáshitelnek?

Figyelt kérdés
Kb aki feltudná, fel akarná venni az pont 25 felett van ..A többiek mind tanulnak fiatalok akik nem mernek..

#félelem #25 alatt csak #Túl fiatal vagyok hozzá #Kötöttség ilyen fiatalon?
tegnapelőtt 22:01
A kérdező szavazást indított:
Semmi értelme nem venném fel
Felvenném mert jó
Pont 26 vagyok felvenném de nem lehet majd
Minek hitel így sem tudunk megélni
Jó lenne esküvőre
Nem dolgozom még hogyan
Tanulok csak 25 -ig
19 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
20%
Értelme...?
tegnapelőtt 22:18
 2/13 anonim ***** válasza:
33%

Én felvenném és bedobnám az egészet egy szimpatikus állampapírba. Illetve esetleg 8 millióval kevesebb lakáshitelt vennénk majd fel a párommal. Azért az nem olyan rossz.

23 éves vagyok, tanulok még (levelezőn, MSc), de 24 évesen végzek. Jelenleg részmunkaidős állásom van (az egyetem miatt), így havi nettó 500-600k közt keresek és van 4M< forint megtakarításom.

Párommal élek, aki velem egyidős és nem ment mesterre. Hasonlóan keres, mint én (csak teljes állásban, így arányosan többet).

Nem látom, hogy hogy lehetne ebbe nekünk belebukni. A törlesztő meg se kottyanna, külföldre nem tervezünk menni (voltunk, nem tetszett). Aztán vagy lesz 10 éven belül gyerek vagy nem, de így is úgy is megéri.

Nem vagyok olyan zseni pénzügyi területen (igyekszem foglalkozni vele, rendszeresen befektetek stb), lehet valamit nem látok át. De számomra ez gyakorlatilag ingyen pénz (itt a befektetett 4M 10 éves kamatára gondolok vagy az ezáltal kiváltott 4-4 milliónyi lakáshitel 10 éves kamatára, amit ezzel megspórolnánk) Vagy miért kellene félni tőle? Mit nem látok?

tegnapelőtt 22:26
 3/13 anonim ***** válasza:
36%
#2 vagyok, ne aggódjon senki, ettől nem fogok a fideszre szavazni vagy ilyesmi. Csak nem állok félre, ha ingyen pénzt vágnak hozzám.
tegnapelőtt 22:28
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Szimpla szavazatvásárlás a célja.
tegnapelőtt 22:47
 5/13 anonim ***** válasza:
39%
Fel fogom venni, mert egy undorító, kommunista döntés a behozatala. Csak a kiszesek tudnak ilyet kitalálni. Az a hülye, aki adózik a világon. A politikus bűnöző, az adóztatás lopás.
tegnap 00:20
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
Olyan,hogy ingyen pénz nincs!
tegnap 06:58
 7/13 anonim ***** válasza:
46%
Meg több hitel a rendszerbe, valahogy szét kell inflalni a forintot még jobban. 400as euró ár nem elég, lesz itt 600 is
tegnap 07:26
 8/13 anonim ***** válasza:
#6 Akkor a munkáshitel mi, ha nem ingyen pénz? Mit "fizet" érte, aki felveszi?
tegnap 09:19
 9/13 anonim ***** válasza:
73%

#8 Kamatmentes kölcsön. Egyébként tényleg megérheti felvenni, ha valóban nincs más vonzata a jövőre nézve, mint visszafizetni részletekben.

Akár csak befektetési célzattal is, egy "szimpatikus állampapírba". :)

tegnap 10:36
 10/13 anonim ***** válasza:

8

Ingyen pénz nincs.

Mindig más valaki fizet érte.

Ez esetben mi, többiek.

tegnap 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!