Mi értelme lesz a munkáshitelnek?
Én felvenném és bedobnám az egészet egy szimpatikus állampapírba. Illetve esetleg 8 millióval kevesebb lakáshitelt vennénk majd fel a párommal. Azért az nem olyan rossz.
23 éves vagyok, tanulok még (levelezőn, MSc), de 24 évesen végzek. Jelenleg részmunkaidős állásom van (az egyetem miatt), így havi nettó 500-600k közt keresek és van 4M< forint megtakarításom.
Párommal élek, aki velem egyidős és nem ment mesterre. Hasonlóan keres, mint én (csak teljes állásban, így arányosan többet).
Nem látom, hogy hogy lehetne ebbe nekünk belebukni. A törlesztő meg se kottyanna, külföldre nem tervezünk menni (voltunk, nem tetszett). Aztán vagy lesz 10 éven belül gyerek vagy nem, de így is úgy is megéri.
Nem vagyok olyan zseni pénzügyi területen (igyekszem foglalkozni vele, rendszeresen befektetek stb), lehet valamit nem látok át. De számomra ez gyakorlatilag ingyen pénz (itt a befektetett 4M 10 éves kamatára gondolok vagy az ezáltal kiváltott 4-4 milliónyi lakáshitel 10 éves kamatára, amit ezzel megspórolnánk) Vagy miért kellene félni tőle? Mit nem látok?
#8 Kamatmentes kölcsön. Egyébként tényleg megérheti felvenni, ha valóban nincs más vonzata a jövőre nézve, mint visszafizetni részletekben.
Akár csak befektetési célzattal is, egy "szimpatikus állampapírba". :)
8
Ingyen pénz nincs.
Mindig más valaki fizet érte.
Ez esetben mi, többiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!