Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A munkáshitelt többnyire...

A munkáshitelt többnyire iPhonera, TV-re, autóra, bulizásra fogják költeni a fiatalok?

Figyelt kérdés

Én 20 éves fejemmel tuti ilyen baromságokra költeném azt a pénzt ahelyett hogy befektetnék a jövőmbe. Vagy csak én voltam 20 évesen még pénzügyileg éretlen?

Biztos jó ötlet ez az olcsó hitel osztogatás?

tegnap 18:32
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Az első onlyfans fizetésemet én is ilyenre költöttem 18 évesen.
tegnap 18:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerinted a 25 év alatti kolegáim, mire költötték az adókedvezményből megmaradt pénzt? Elitták, elbulizták, kristályt vettel rajta, és egyéb ilyenek. A munkáshitellel ugyan ez lesz.
tegnap 18:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Általában piára,cigire, meg prostikra megy el.
tegnap 19:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Milyen jó tudni, hogy az adóm ilyen nagyszerű célt szolgál ma is :D
tegnap 19:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem kicsit: nagyon is.
tegnap 19:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért, mire számítottál kérdező? A fiatalok körében nem népszerű a Fidesz, ez egy próbálkozás tőlük, hogy akit még tudnak, azt maguk mellé csábítsák. Magyarul tipikus fideszes módszer, megint pénzért cserébe próbálják megvenni a szavazatukat.

tegnap 19:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A babaváró hitelt és az SZJA mentességből megmaradt plusz pénzt elszokták bulizni, inni, kokóznia munkatársaim hétvégente.

Mit vártál a mai fiatal generációtól...?

tegnap 23:21
 8/8 A kérdező kommentje:

#7 babaváró hitelről sok elképesztő sztorit hallottam.

Az fix hogy nem lenne ennyi családnak SUV-ja ha nem lenne ez a hitel. Nem tudom minek ekkora autó…

tegnap 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!