Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány 4 millió forint...

A kormány 4 millió forint munkáshitellel akarja 5 évre röghöz kötni a fiatalokat, amikor egy panel is már manapság 50 millió forint?

Figyelt kérdés

Még ha 6 millió lenne mint Gyurcs(ót)ány idején.. de már 50 millió egy ferencvárosi panel is. És kapsz kemény 4 millió forint hitelt ha aláírod, hogy 5 évig itt dolgozol ezért, amikor annyi pénz reálértéke manapság lóf.sz.

Tényleg ezzel akarja itthon tartani a fiatalokat a Fidesz? 4 millió forint hitellel? Amikor itthon soha nem lesz még egy putris panelje sem, ami régen a legszegényebbeknek is könnyen elérhető volt.

tegnapelőtt 16:18
 1/10 anonim ***** válasza:
21%
Jobb mint a semmi, egy 25 feletti ennyit se kap!
tegnapelőtt 16:24
 2/10 anonim ***** válasza:
13%
Ilyen olcsón (50 miska) sehol sincs lakás a Unióban.
tegnapelőtt 16:25
 3/10 A kérdező kommentje:
Ausztriában is labdába rúgsz 50 millióval, és ott nem panelt kapsz érte.
tegnapelőtt 16:27
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
#2 peched van, éppen Olaszországban vagyok 50M-ért bármelyik északi város külterületén kapsz 130-150nm-es lakást. Onnan tudom, hogy pár év múlva tervezek kiköltözni, ezért nyitott szemmel járok.
tegnapelőtt 16:32
 5/10 anonim ***** válasza:
10%
3. várom a linket öcskös
tegnapelőtt 16:33
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Sokuknak még ezt a 4 milliót is egy életmű lesz visszafizetni
 7/10 anonim ***** válasza:
53%
Jöjjenek a linkek
 8/10 A kérdező kommentje:

willhaben.at

Írd be hogy "Wohnung kaufen" és "bis 125.000 €", nekem 1066 eladó ingatlant talált. Amelyek közül mindegyik tégla, nem kádári panelkocka.

tegnapelőtt 16:39
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Lakást ennyiért nem, de használt autót már fog kapni és mi másra ne vágyna egy 18-25 éves, mint egy menő verdára? Itt úgyis az a lényeg, hogy meg legyenek vásárolva kilóra a 25 alattiak.
tegnapelőtt 18:06
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem miért pont 4 millió. Lakást vásárolni kevés, autóra, egyebekre elszórni felesleges. Esetleg albérletet tud belőle fizetni pár évig csak albérlet mellé még törleszt is akkor nulla megtakarítása marad.

Totál semmi értelme, csak így elmondják a csóró proli szavazóiknak, hogy most mennyire segítettek.

tegnapelőtt 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!