Nem blokálja a bank a kontódat, ha elég gyakran (3 havonta) tiltod le a kártyád és rendelsz újat?
Figyelt kérdés
Nem mondják azt, hogy gyanús már az egész kontó ?ma 06:27
1/3 anonim válasza:
Nem érdekli a bankot. Banki szempontból naponta is tilthatnàd nekik az amúgy csak jó mert a pótlási dìjat veled fizettetik meg.
2/3 anonim válasza:
Mi az oka annak, hogy ilyen sűrűn kell kártyát tiltani?
25+ éve vannak bankkártyáim (jelenleg 4 darab), de eddig 1x tiltottam kártyát, azt is egy félreértés miatt (gyanús levonás, amiről később kiderült, hogy rossz közleménnyel vonták le egy előfizetésem)
Anyukámnak pedig eddig egyszer kellett tiltania, mert az Auchan önkiszolgáló kasszában egy skimmerrel lehúzták a kártyaadatait (új kártya, csak ott használta, auchan nyilván letagadta, megtaláltuk a skimmer ragasztónyomait később - le is fotóztam)
El nem tudom képzelni, hol tudod használni a kártyád, hogy 3 havonta tiltani szükséges.
3/3 A kérdező kommentje:
Az nem skimmer ragasztó volt, hanem az új kártyákat amikor küldik, hozzáragasztják egy papírhoz, és úgy teszik borítékba. Az egy fehér gélszerű átlátszó kocsonyás cucc.
ma 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!