Ha a bankom zárolta a netbankomat akkor utána a csaló aki megkaparintotta az adataimat még el tudja lopni a pénzem?
Nagyon szégyellem magam, buta voltam és a marketplace-en csaló áldozata lettem. Nem szoktam eladni online nagyon semmit, szóval nem figyeltem az intő jelekre.
A csaló azt állította ,hogy ő a feladást elrendezi dpd-vel. Még képet is mutatott róla( most már tudom hogy hamis) később egy emailre küdött linkre kellett kattintanom és én hülye megadtam a netbank adataimat. Utána pár perc múlva egy másik csaló megkeresett ugyan ezzel az írással és utána azonnal gondoltam hogy ez csalás. Egyből felhívtam a bankom, hogy mi történt, és ők zárolták a netbankom és tiltották a kártyám. Azt kérték ,hogy állítsak be új jelszót a netbankomhoz. ( és akkor vissza tudok lépni) Eddig nem tűnt el összeg, de rettegek hogy a figyelmetlenségem miatt sok pénzzel lehúznak majd.
Ha eddig nem loptak meg és le lett tiltva minden, akkor nem is fognak tudni már meglopni.
De mégis melyik az a trágya bank, ahol a netbankon nincs kettős azonosítás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!