Hogy működhet ennyire csapnivaló, "csaló" rendszerrel az OTP bank? Nem is annyit ír, mint amennyi a valós egyenleg, ilyen hogy fordulhat elő?
A mai napon majdnem szívinfarktust kaptam, mert félre volt téve a 150 ezer Ft-os lakbér a "persely"-ben, amit majd utalok a tulajnak...
Amikor a mobil applikációban át szerettem volna utalni, csak 50 ezer Ft körüli összeg látszott, de emlékeztem rá, hogy tuti, h 150 ezret tettem be oda, ez a tranzakciótörténetben is látszott.
Ezután böngészőből léptem be a netbankba, csodák csodájára, ott a teljes 150 ezer látszódott, így gyorsan vissza is vezettem a főszámlámra.
Az alap, hogy panaszt teszek, de ha az emberek pénzével így szórakoznak, akkor mi garantálja, hogy holnap nem lesz csak úgy 200 ezerrel kevesebb a számlámon?
"ahelyett, hogy ezt csak simán jelentenéd, már panaszt akarsz tenni és csalással vádolod a bankot"
Pénzügyekben nincs jóhiszeműség, mert ha te nem veszed észre, akkor ígyis-úgyis lehúznak, hiába nem szándékos volt... ez ugyanolyan, mint az orvos: ha véletlenül megöl a műtőasztalon, az is bűncselekmény.
Ezért ilyen drága nektek az OTP. Sok hasonló félnótás panaszügyeire mennek el munkaórák feleslegesen.
Igen az OTPt most jól lefülelted, hogy a 0,1 millió forintodra ácsingózik. Érdemes neki lenyúlni a 0,1 millió forintodat, kockáztatva a jogi következményeket, miközben legálisan szed 1000000 millió (ezer milliárd) forint profitot idén.
Sőt, évtizedekkel ezelőtt azért alapították a bankot, hogy lesben álljanak, mikor jössz te, a Jóska és teszed be óvatlanul a digitális malacperselybe a 0,1 millió forintodat, amire aztán lecsaphatnak! Úgy ám, neked, Jóskának óvatosnak kell lenned, mindenki csakis kizárólag téged akar átverni, nem lehet elég elővigyázatos az ilyen szorgos proletár ebben a vadkapitalizmusban ami itt megy.
De itt nem tűnt el a pénzed. Csak az app nem a helyes összeget mutatta. Ez nem csalás, nem lopás hanem egy hiba az appban. Ezt egy normális világban kultúrált módon illik jelenteni, kijavítják és jó lesz. Nem pedig valami idióta módjára habzó szájjal örjöngeni és csalást vizionálni.
Vagy a te látásoddal van valami és azért nem láttad az 1-est az 5-ös előtt a kijelzőn.
"csak 50 ezer Ft körüli összeg látszott"
Mi az hogy körüli? De mindegy is, aki nem ért az applikációhoz, vagy a telefonja apró karaktereit nem látja jól, az ne használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!