Általánosságba igaz hogy a rizsfehérje porok brutálisan porzanak, az ízük is csapnivaló, és olyan érzést hagynak a szádba mintha vattát szopogattál volna, míg tejsavó fehérjepornál ezek nincsenek?
Figyelt kérdés
máj. 22. 18:12
1/3 anonim válasza:
Ittam már tejsavóból is vattás szart, és rizsfehérjéből is isteni finomat. Tejsavóból talán tényleg nagyobb arányban lehet finomat kapni, de sajnos ott is rengeteg termék undorító.
2/3 A kérdező kommentje:
Nálam most a whiskynévrehasonlító márka rizsfehérjére vs a 4x1 kilójával olcsóbb webshopos savó fehérje összevetése ihlette a kérdést.
máj. 22. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!