Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Elemzésközpont vagy kiszámoló....

Elemzésközpont vagy kiszámoló.hu pénzügyi tanácsadás?

Figyelt kérdés

Szeretnék pénzügyi befeketetési tanácsot kérni. Ezt a 2 oldalt találtam aminek úgy érzem, lenne értelme.

Ti kértetek már ezen oldalakról tanácsadást?

Köszönöm

ma 17:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyik sem befektetési tanácsokat adó oldal.

Mindkettő ismeretterjesztő, a kiszámoló inkább a pénzügyi gondolkodásmódod próbálja (elég konzervatív módon) irányítani, az elemzésközpont pedig kifejezetten tőzsdével kapcsolatos tudásbázis.

ma 18:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkét oldal értelmes. A kiszámoló inkább olyan józan paraszti ésszel történő pénzügyi gondolkodás, az elemzésközpont tudományosabb megközelítésű, tőzsdei fókuszú.
ma 19:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Befektetési tanácsadást tudtommal nem nyújtanak. Az elemzésközpont ingyenes anyagait szoktam olvasni és követem a youtube videóit. Vannak fizetős tartalmaik is, azokat nem annyira ismerem (egy könyvük megvolt a gazdasági szakkönyvtárban, azt olvastam). Ezek szerintem színvonalas ismeretterjesztő oktatóanyagok. Közérthetőek, mégis tudományos eredményekkel vannak alátámasztva, tele hivatkozásokkal. Azt nem fogják konkrétan megmondani hogy mibe fektess, inkább csak segítséget nyújtanak ahhoz, hogy megalapozottan dönts az előnyöket-hátrányokat-kockázatokat mérlegelve.
ma 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!