Mit gondoltok ezekről a tanácsadásokról illetve ingyenes?
Be szeretnénk fektetni, sgyelőre semmi konkrét terv nincs,csak nézelődünk, ötletelünk.
Egyik ismerősünk ajánlotta az MPK-t hogy egyeztessünk az ott dolgozó egyik ismerősével egy időpontot és ő ad tanácsot, segít.
Ez ingyenes? Vagy ezt hogy kell elképzelni? És mondhatunk attól még nemet ha nekünk ott fevázol mindenfélét?
26N
A tájékoztatón elmondja majd, hogy mennyire jó is a unit linked biztosítás és tök jó lenne ha kötnél, mert hát mi is lenne jobb annál minthogy előre gondoskodsz a nyugdíjas életről.
Kb. az összes ilyen tanácsadás erről szól.
Gondoltam h ilyesmi,köszi.
De amúgy ezek a konzultációk ingyenesek? Csak mert ha pl nemet mondok, ő ezért is kapnpénzt a cégtől, vagy nekem kell kifozetnem a konzultációt?
Az a nagy helyzet, hogy aki be akar fektetni, annak tanulnia kell a pénzügyekről.
Aztán közben el kell kezdenie befektetni, hogy a tanultakat a gyakorlatban is alkalmazza, és hogy megtapasztalja milyen az, amikor a pénze többet vagy kevesebbet ér, a befektetései pillanatnyi árfolyamától függően.
Olyan ez, mint a biciklizés. Ha soha sem próbálod meg, akkor hiába mész el egy olyan helyre, ahol elmondjak, hogy hogyan kell biciklizni.
"de akkor ez hpgy éri keg neki hogy ingyen konzultációt tart nekem?"
Ha valami ingyen van, akkor belőled csinálnak pénzt...
Inkább fizess a tanácsadásért olyan szakértőnek, aki nem értékesít terméket. De legjobb, ha képzed magad, mert különben hiába adnak nagyon jó tanácsokat, ha nem tudod helyén kezelni őket és megfelelő mérlegeléssel reagálni a körülmények változására.
Találsz itt GYK-n egy csomó kérdést, ahol blogokat, weboldalakat, YouTube csatornákat, könyveket ajánlanak pénzügyek és befektetés témában.
Képezd magad, az a legjobb befektetés! Nem kell szakértővé válni, de valamennyire érteni mindenképpen szükséges és kifizetődő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!