Nem száll le rólam?

Figyelt kérdés

Kb. 3 hónapja szerettem volna valami befektetéssel kapcsolatban tanácsot és az egyik ismerősöm ajánlott egy mkp-s tanácsadót.

Volt is egy ingyenes konzultáció és azóta hallottam elég rosszakat róluk. Így meggondoltam magam és semmit nem szeretnék igénybe venni tőlük.

De azóta nem hagynak békén,mindenhol hívogatnak,írogatnak, már nem bírom.

Mit tudok tenni?

tegnapelőtt 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Letiltas.
tegnapelőtt 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
Írd meg nekik, hogy visszavonod az engedélyt amit adtál nekik az adataid kezelésére és töröljék azokat, ellenkező esetben adatvédelmi bejelentést teszel
tegnapelőtt 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:
71%
Ez is azt bizonyítja mennyire szükségük van az újabb ügyfelek pénzére. Teljesen ignoráld őket.
tegnapelőtt 21:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A legegyszerűbbet próbáltad már? Kérd meg, hogy ne hívjanak és töröljék az adatodat a nyilvántartásukból. Ennek törvényileg is eleget kell tenniük, de általában ők is normális emberek és kérésre ezt egyébként is megteszik.

De ha nem kéred, hanem helyette a gyakorikérdésekre írkálsz, azt ők nem fogják tudni.

tegnap 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!