Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Gránitbankot miért nem tudom...

Gránitbankot miért nem tudom megszűntetni? Miért rabolnak össze-vissza?

Figyelt kérdés
Megcsináltam, de a nagyon rossz ügyfélszolgálat miatt lenondtam. Nem volt kártyán se. Ezután 1 hónap alatt -990 , majd -990 forint és -7 forint. Mai nap kellett volna megszűnnie. Írnak sms-t, hogy sürgősen hívjam fel őket. 1-2 óra után csak elértem őket. Azt mondták, hogy 1177 forint tartozásom van és nem tudják megszűntetni. Mondtam, hogy 0 forint tartozást ír nekem. Kérdeztem, hogy ha rárakom a pénzt, akkor megszűnik most már? A válasz az volt, hogy ő nem mondott ilyet. Kérdeztem mennyi pénzt kell rárakni, hogy megszűnjön. Nem tudta az ügyintéző. Ő csak a nem létező tartozást kérdezte, hogyan akarom kiegyenlíteni.

ma 11:21
 1/8 anonim ***** válasza:
68%

Ha valaki meg akar szüntetni egy bankot vagy bármilyen más céget, akkor felszámolási eljárást kell indítania.

Ha alapos az indok, akkor sikerül az ügylet.

ma 11:32
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
A múltkor is vergődtél már egy sort ezen...
ma 11:55
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem vergődésről van itt szó. Úgy kértek tőlem számon több mint 3 ezret, hogy én már megszűntettem és azt mondták megszűntetéskor, hogy nem kell fizetnem semmit se.

ma 12:10
 4/8 anonim ***** válasza:
34%
Maximum te hitted hogy megszüntetted, de az írásodból az olvasható ki hogy a számla a mai napig nincs megszűnve.
ma 12:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Ne legyél már ennyire értetlen. Kevered a szezont a fazonnal. Aláírtam a papírt is, hogy megszűntetem.
ma 12:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Talán az lehet a baj, hogy megszüntetni rövid ü-vel kell, te meg hosszú ű-vel próbálod és az AI nem érti. 😁
ma 14:14
 7/8 anonim ***** válasza:
A bankok mind ilyenek. Raiffeisen ugyanez. Képtelenek megjeleníteni pontosan a számlaegyenleget. Ügyintézők teljes vakon vannak.
ma 16:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Irány a panasszal az MNB-hez, mint felügyeleti szervhez!
ma 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!