Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Lehetetlen megszűntetni a...

Lehetetlen megszűntetni a gránitbankot?

Figyelt kérdés
Több mint 2 hete szűntettem meg a gránitbankot. Azt mondta az ügyintéző semmit nem kell már fizetnem. Belépkedtem szinte mindennap. Egyszer csak azt látom, hogy számlavezetési díj és kamat is levonva. Ma felhívott az ügyintéző, hogy amíg minuszban van nem fog megszűnni. Mondtam neki, de hát ők késtek a számlavezetési díjjal, ennek ellenére rakták rá a kamatot. Nem igazán tudta megmagyarázni. Csak azt mondta, hogy 2 hét múlve kellene megszűnnie, ha nem lesz minuszban a számla. Hát én fizetgetem egyből a kamattal együtt, de szerintem pont akkor lesz minuszba és soha nem szűnik meg ez a számla. Azért nyitottam meg a gránitbankot, mert csupa jót írtak róla redditen és itt is. Aztán szembesülnöm kellett vele, hogy baromi lassú az ügyfélszolgálat és alig veszik fel. Nem értem miért kellett hazudni az embereknek a gránitbankról. 50 ezer forint a becsületün ezek szerint.
tegnap 13:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
53%
Mit hittel egy olyan bankrol aminek kvazi nincsenek fioktelepei?
tegnap 13:21
 2/16 A kérdező kommentje:
Amit mások mondtak, hogy nagyon korrektek, gyorsak stb.
tegnap 13:37
 3/16 anonim ***** válasza:
51%

"Több mint 2 hete szűntettem meg a gránitbankot."

Biztos hogy nem szüntetted meg, hisz az ma is létezik. Ezt biztos forrásból tudom.

-----------------

"Lehetetlen megszűntetni a gránitbankot?"

Nem, nem lehetetlen, elég sok bankot megszüntettek már az idők folyamán. Természetesen a Gránit Bank megszüntetése is lehetséges, csak jelenleg a tulajdonosainak nem áll érdekében.

tegnap 14:49
 4/16 A kérdező kommentje:
Aláírtam a szerződést, hogy megszűntetem.
tegnap 15:00
 5/16 A kérdező kommentje:
Az az igazság gyerekek, hogy én a kb. 500 oldalas tájékoztatókat elolvastam. Sehol nem volt olyan, mint amikért eddig díjakat szedtek be. Az a legdurvább, hogy 1 hónapot késtek a számlavezetési díjjal és még ők vonják le a kamatot. Egy forint nem volt rajta soha, de számlavezetési díj. Hiányzik belőlük a tisztességes emberi lét.
tegnap 15:07
 6/16 anonim ***** válasza:
28%

"Egy forint nem volt rajta soha, de számlavezetési díj. Hiányzik belőlük a tisztességes emberi lét."

Üdv a felnőttek világában. Ez minden banknál így van.

A havi számlavezetési díjat akkor is kell fizetned ha nem volt pénz a számlán.

tegnap 16:37
 7/16 Telelő Teve ***** válasza:
37%
Felment a pufi dzsekik ára, ügyfélként ki kell segítened Tiborcz Pistát.
tegnap 16:37
 8/16 A kérdező kommentje:

Soha nem volt rajta pénz.

tegnap 18:09
 9/16 anonim ***** válasza:
Jó, de ha soha nem volt rajta pénz, akkor minek nyitottad???
tegnap 18:20
 10/16 A kérdező kommentje:
Pont azért nem került rá egy darab forint se, mert hamar kiderült, hogy nem jó bank.
tegnap 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!