Lehetetlen megszűntetni a gránitbankot?
Figyelt kérdés
Több mint 2 hete szűntettem meg a gránitbankot. Azt mondta az ügyintéző semmit nem kell már fizetnem. Belépkedtem szinte mindennap. Egyszer csak azt látom, hogy számlavezetési díj és kamat is levonva. Ma felhívott az ügyintéző, hogy amíg minuszban van nem fog megszűnni. Mondtam neki, de hát ők késtek a számlavezetési díjjal, ennek ellenére rakták rá a kamatot. Nem igazán tudta megmagyarázni. Csak azt mondta, hogy 2 hét múlve kellene megszűnnie, ha nem lesz minuszban a számla. Hát én fizetgetem egyből a kamattal együtt, de szerintem pont akkor lesz minuszba és soha nem szűnik meg ez a számla. Azért nyitottam meg a gránitbankot, mert csupa jót írtak róla redditen és itt is. Aztán szembesülnöm kellett vele, hogy baromi lassú az ügyfélszolgálat és alig veszik fel. Nem értem miért kellett hazudni az embereknek a gránitbankról. 50 ezer forint a becsületün ezek szerint.tegnap 13:01
11/16 anonim válasza:
Minek, hát az ingyenpénzért ami a számlanyitáshoz jár.
Az összes nincstelen csöves ezt csinálja hogy nyit számlát minden bankszámlánál ahol van a nyitáshoz pár tízezer jóváírás, díjakat nyilván baszik fizetni, aztán sápítoznak mikor jön a felszólítás hogy meg kéne fizetni a szolgáltatás díjait a késedelmi díjakkal.
13/16 A kérdező kommentje:
11
Vannak nagyon jó kurzusok manapság az értő olvasáshoz, nyelvtani szabályok megtanulásához. Nem veszítesz vele semmit, csak tanulsz. Én is gondolkodtam már rajta, de ilyen súlyos gondjaim nincsenek.
tegnap 18:49
14/16 anonim válasza:
Neked a magán pénzügyi dolgaiddal vannak súlyos problémáid a kérdésed alapján.
15/16 anonim válasza:
Tegyél bejelentést a fogyasztóvédelemnél.
16/16 anonim válasza:
"Én is gondolkodtam már rajta, de ilyen súlyos gondjaim nincsenek."
Dehogynem! Kezdjük azzal, hogy bank megszüntetéséről beszélsz, a bankszámla megszüntetése helyett, és a többiről inkább ne is beszéljünk... 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!