Miért/Hogy éri meg a Gránitbanknak és társainak (Revolut) az ha kártyát csinálunk és xy mennyiségű pénzt utalnak ki?
A Gránt banknak mi köze a Revoluthoz? Ezt nem igazán értem... Nekem sok éve ott van a folyószámlám. Ez alatt 0 Ft-ot vonogatnak le havonta. Egyedül a kártyadíj, amit fizetek, két évre valami 2390Ft. Máshol havonta vonnak ennyit ilyen-olyan díj gyanánt.
Emellett a kamatok is viszonylag jók. Újabban kell küldeniük éves kimutatást, hogy mennyibe került a bankolásom. Hát -100.000 Ft körüli összeg volt rajta. Azaz ennyit kaptam, hogy náluk tartom a pénzem.
Hogy ez a banknak miért éri meg? Valószínű ők nem csak tárolják a számlán lévő pénzt, hanem meg is forgatják. Annyi likvid tőkéjük meg nyilván van, hoyg ha te azonnal ki akarod venni, akkor máshonnan tudják pótolni. Máshol meg még nagyobbat szakítanak rajtad az ilyen-olyan díjakkal, költségekkel, amit extraként felszámolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!