Miért tiltotta ok nélkül a gránitbank a számlaszámomat?
Egyiknap letöröltem az appot teljessen véletlenül majd amikor letöltöttem újból és vissza jelentkeztem,nem engedett belépni mert azt írták a folyószámla nem aktív és a telepítés nem lehetséges.
Interneten betudok lépni de ott meg nem tudom újra aktíválni mert valami olyat ír ki,hogy a felhasználó ki van tiltva az Electra Szerver számítógépről…Írtam nekik panaszt,felhívtak kikérdeztek tőlem minden adatot,lakcím,születésihely,anyám neve,stb..Majd azt mondták hogy kifogják vizsgálni az ügyet és addig a kártya tiltva lesz és hívásban vagy postai levélben értesítenek.Kb mennyi idő lesz amíg értesítenek?Másnak is volt ilyen?Miért tiltottak csak úgy random?
Valami volt a hírekben hogy akinek gyanús a számlája azt egyelőre zárolják. Ilyen pénzmosás vagy ilyesmi ügy miatt most mindenki számláját ellenőrzik.
Menj be a bankba, és rendezd velük a helyzetet és minden redben lesz. Visszaaktiválják.
30 napjuk van válaszolni a panaszra.
Nem kaptál korábban értesítést, hogy adategyeztetésre van szükség?
Az egyik ismerősömnek azért zárolták a számláját, mert nem ment be az értesítés után.
4-es nem kaptam semmilyen értesítést.
5-ös minek vagy itt ha egy kérdésnél nem tudod a választ?Azért van ez az oldal,hogy akkor adjunk választ amikor tudunk is és nem beírni,hogy nemtudom…Ennyi buta embert komolyan:))
Baromi egyszerű.
Rosszul választottál bankot.
Tán nem kellett volna beugrani annak a pártízezres belépőbónusznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!