Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miért tiltotta ok nélkül a...

Miért tiltotta ok nélkül a gránitbank a számlaszámomat?

Figyelt kérdés

Egyiknap letöröltem az appot teljessen véletlenül majd amikor letöltöttem újból és vissza jelentkeztem,nem engedett belépni mert azt írták a folyószámla nem aktív és a telepítés nem lehetséges.

Interneten betudok lépni de ott meg nem tudom újra aktíválni mert valami olyat ír ki,hogy a felhasználó ki van tiltva az Electra Szerver számítógépről…Írtam nekik panaszt,felhívtak kikérdeztek tőlem minden adatot,lakcím,születésihely,anyám neve,stb..Majd azt mondták hogy kifogják vizsgálni az ügyet és addig a kártya tiltva lesz és hívásban vagy postai levélben értesítenek.Kb mennyi idő lesz amíg értesítenek?Másnak is volt ilyen?Miért tiltottak csak úgy random?

júl. 17. 10:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
53%
Akkor pénzmosás miatt van
júl. 17. 16:49
 12/26 A kérdező kommentje:
Kis 20 éves taknyos kölyök vagyok,nem vagyok ilyenekben benne.Simán oda kapom a fizetésem és ennyi
júl. 18. 08:22
 13/26 anonim ***** válasza:
34%
Akkor visszatértünk oda, hogy nem tudjuk.
júl. 18. 08:46
 14/26 anonim ***** válasza:
72%

Valami pedig triggerelte a pénzmosás miatti vizsgálatot.

Fizetésedet lehet rossz kóddal utalják, szerencsejáték nem hivatalos oldalon, gyanús utalások pl ebay felé

júl. 18. 09:50
 15/26 A kérdező kommentje:
Szerencsejáték igen volt,unibeten+vpn…Valószínűleg ez lesz a baj
júl. 18. 10:04
 16/26 A kérdező kommentje:
De pl azt revolutra kértem ki.
júl. 18. 10:05
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
20 éves taknyosképű, de szerencsejáték az megy azért... az oszt igen
júl. 18. 10:09
 18/26 A kérdező kommentje:
Elnézést,hogy nyerek kemény munka mellett:) Kitartást neked haver látom tegnap óta ide irogatsz:) Sok szerencsét az életben:) Hálistennek bank dolog is megoldódott,köszönöm a normális vaszokat❤️
júl. 18. 11:43
 19/26 anonim ***** válasza:
68%

Mi volt az ok?

Lehet, hogy később segítség lenne másoknak.

júl. 18. 11:45
 20/26 A kérdező kommentje:
Az,hogy ugye unibetre vpn-el tudok csak belépni. És amikor újból letöltöttem az appot akkor bevolt nyomva még a vpn.És azt hitték,hogy valaki usából akar bejelentkezni.
júl. 18. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!