Melyik Diszkont Kincstárjegyet lenne érdemes választanom az alábbiak közül, ezen szempontok alapján? (kép lent a linken és sárgával kiemeltem a számomra opcionálisakat)
Bármelyikre is esik a választásom, azt a lejárat végéig akarom tartani.
A januárin azért gondolkodtam el, ha esetleg jövőre megugranak a hozamok, idejében kapjam vissza a pénzem és tudjam egy esetlegesen magasabb hozamot kínáló kincstárjegybe fektetni.
(Bár a februárit is bejelöltem és nagyon szimpatikus, de sajnos sem weboldalon, sem a mobil alkalmazásban nem elérhető.)
A márciusi pedig az az opció, ami még maximum belefér futamidőt tekintve, ennél hosszabat nem szeretnék!
A kérdés az lenne, hogy előreláthatólag melyik generálja arányosan nézve a legmagasabb nettó hozamot, hiszen mindegyik mellett szólnak érvek, előbbiek magasabb vételi hozamot, míg az utóbbi alacsonyabb vételi árfolyamot kínál. Minden szempontot figyelembe véve, mi lenne a legjobb döntés? Előre is köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!