Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen állampapírt érdemes...

Milyen állampapírt érdemes vennem, ha hónapokon belül szükség lehet rá?

Figyelt kérdés

Eladtuk a házunkat. A vevő havi 5m ft részletekben fizet a birtokbaadásig, de ez hamarabb is teljesülhet.

Elképzelhető az is, hogy 1 hónap múlva lenne szükség a pénzre, de az is, hogy 6. (Attól függően, hogy a fennmaradó összeget milyen hamar tudná végül kifizetni)

6 hónapnál tovább nem tartanánk a pénzt, hanem visszaváltanánk, mert addigra szeretnénk új házba költözni, csak az aktuális házunk eladását le szeretnénk zárni előbb, hogy ne kockáztassunk.

Milyen állampapírt érdemes most venni havi 5 millió forintosával, hogy a lehető legtöbbet hozzon 2-6 hónapos időtávon?

dec. 1. 23:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Dkj
dec. 1. 23:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Abból gondolom mindig a leghamarabbi lejáratút?
dec. 2. 00:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen
dec. 2. 05:27
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Nekem jelenleg szükségem lenne körülbelül ilyen összegre. Tisztában vagyok vele, hogy hogyan néz ki ez a gyakorin, de azért írom ki (a majd mindenki által nullára pontozott) szövegemet publikusan, hogy előre jelezzem, írok majd egy rövid privátot erről, és hogy elmondjam, teljesen leinformálható, megbízható, kiemelten jól kereső, 20 éve egy helyen dolgozó ember vagyok, akinek erre az összegre különböző családi gondok hirtelen beütése miatt van szüksége néhány hónapra, az átmeneti készpénzhiány pótlására. Egyéni megállapodás alapján készen állok bármely befektetésednél jobb kamatot fizetni.

Szóval ez a mondandóm/ajánlatom, én magam sem fűzök hozzá sok reményt, de azért majd remélem meghallgatsz.

dec. 2. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!