Hogyan tudok erstes hitelkartyat igényelni ha nem erstes vagyok?
Nekem azt írja ha nem vagy Erste ügyfél akkor egy regisztrációhoz kötött. Gondolom személyi igazolvány, lakcím kártya mindenképp kell. És a személyes adatokat bepötyögni. Én egy szóval nem láttam azt, hogy ha nincs folyószámlája ott akkor ne lenne igénylehető.
Második:
Azért ez nem regisztráció! Szerződést kell kötni, ráadásul hitelszerződést. Jóval többről van szó mint regisztráció.
És mivel nem vagy még ügyfelük és nincs netbankod sem így, ezért menj be egy fiókba. Személyes fióki igénylésnél a munkáltatói jövedelemigazolás nélkül el sem indítják, ha nem adod le. Szóval vidd magaddal előre. Ott is adnak egy űrlapot hozzá, de akkor két kört kell tenned a fiókba.
A honlapjukon van munkáltatói igazolás minta, azt töltesd ki a munkahelyen és vidd magaddal a fiókba.
Valóban nem kell folyószámla, nekem is csak két hitelkártyám van az Ersténél.
Szerintem ez mindenhol így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!