Szeretnék Hitelkártyát igényelni viszont kérik az utolsó 3 havi bankszámla kivonatot csak sajnos minuszban vannak a Banszamla kivonatok pár ezer forinttal ez gondot okozhat a hitelbírálatnál? OTP Hitelkártyát szeretnék De az MBH banknál vagyok ügyfél
A hozzad hasonlo embereknek tilos hitelkartyat szereznie. Abszolút pénzügyi csődbe viszed magad, amikor majd azonnal baromságokra kimaxolod a hitelkeretet, es 30-40%os THMel porog a hiteled folyamatosan. Meg 10 ev mulva is ezt fogod nyogni, mert mire visszafizeted a felét, megint kell a pénz valamire, es hat ott a hitelkartya. Meanwhile, 10 ev alatt termelsz egy fel ingatlannyi kamatveszteseget. Ezt felejtsd el.
A hitelkartya jo dolog, nekem is van egy 2 millios keretem, de meg egyszer sem csusztam ki a visszafizetesbol evek soran. Arra hasznalom, hogy ha nagyobb koltes, vagy nyaralas van, akkor ne kelljen a cegekbol penzt vagy fizetes eloleget kivenni, megtakaritashoz nyulni, pont kibirjam fizuig, stb.
Amit nyerek rajta, hogy nem kell 2M KP tartalek. Helyette befektetem, es dolgozik nekem a penz.
Akinek megelhetesre kell, ne szerezzen hitelkartyat.
Teljesen egyetértek #3 véleményével!
Aki nem képes pénzügyileg tudatos lenni, annak a hitelkártya a legveszélyesebb dolog, ami csak létezik.
Ne tedd! Ismétlem, NE TEDD!
Ha már eddig is másoktól kellett kölcsönkérned, az azt jelenti, hogy vagy túl keveset keresel, vagy túl sokat költesz és nincs tartalékod. Ilyen helyzetben pedig a hitelkárta felér egy öngyilkossággal!
Az az igazság, hogy valószínűleg nem hátrány lenne az ilyen kivonat, hanem előny.
Nézd a bank szemével: nekik épp te lennél az ideális hitelkártya-ügyfél, aki rendszeresen visszafizet (így nincs kockázat) de minimálisan minuszban marad, így lehet büntetőkamatokat beszedni tőle folyamatosan. Épp ezért nem szabad belevágni, ahogy a többiek is írták.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!