Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szeretnék Hitelkártyát igényel...

Dóri7 kérdése:

Szeretnék Hitelkártyát igényelni viszont kérik az utolsó 3 havi bankszámla kivonatot csak sajnos minuszban vannak a Banszamla kivonatok pár ezer forinttal ez gondot okozhat a hitelbírálatnál? OTP Hitelkártyát szeretnék De az MBH banknál vagyok ügyfél

Figyelt kérdés
okt. 30. 13:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez okozhat gondot igen.
okt. 30. 14:03
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen
okt. 30. 14:05
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

A hozzad hasonlo embereknek tilos hitelkartyat szereznie. Abszolút pénzügyi csődbe viszed magad, amikor majd azonnal baromságokra kimaxolod a hitelkeretet, es 30-40%os THMel porog a hiteled folyamatosan. Meg 10 ev mulva is ezt fogod nyogni, mert mire visszafizeted a felét, megint kell a pénz valamire, es hat ott a hitelkartya. Meanwhile, 10 ev alatt termelsz egy fel ingatlannyi kamatveszteseget. Ezt felejtsd el.

A hitelkartya jo dolog, nekem is van egy 2 millios keretem, de meg egyszer sem csusztam ki a visszafizetesbol evek soran. Arra hasznalom, hogy ha nagyobb koltes, vagy nyaralas van, akkor ne kelljen a cegekbol penzt vagy fizetes eloleget kivenni, megtakaritashoz nyulni, pont kibirjam fizuig, stb.

Amit nyerek rajta, hogy nem kell 2M KP tartalek. Helyette befektetem, es dolgozik nekem a penz.

Akinek megelhetesre kell, ne szerezzen hitelkartyat.

okt. 30. 14:12
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek #3 véleményével!

Aki nem képes pénzügyileg tudatos lenni, annak a hitelkártya a legveszélyesebb dolog, ami csak létezik.

okt. 30. 14:40
 5/16 A kérdező kommentje:
Csak kisegítésnek kellene a hitelkártya. Ha meg érkezik a fizetésem azonnal visszafizetem. KB 30 ezer forint havi szinten. Azért szeretném hogy ne mástól kérjek kölcsön.
okt. 30. 16:05
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne tedd! Ismétlem, NE TEDD!

Ha már eddig is másoktól kellett kölcsönkérned, az azt jelenti, hogy vagy túl keveset keresel, vagy túl sokat költesz és nincs tartalékod. Ilyen helyzetben pedig a hitelkárta felér egy öngyilkossággal!

okt. 30. 16:08
 7/16 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen a segítséget
okt. 30. 16:42
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem lesz jó neked, a hitelkártya nem annak való akinek hitelre van szüksége hiába van ott a nevében a hitel szó.
okt. 30. 18:28
 9/16 nb2019 ***** válasza:

Az az igazság, hogy valószínűleg nem hátrány lenne az ilyen kivonat, hanem előny.

Nézd a bank szemével: nekik épp te lennél az ideális hitelkártya-ügyfél, aki rendszeresen visszafizet (így nincs kockázat) de minimálisan minuszban marad, így lehet büntetőkamatokat beszedni tőle folyamatosan. Épp ezért nem szabad belevágni, ahogy a többiek is írták.

okt. 30. 20:19
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat de itt nem az volt a kérdés hogy jó-e lenne számomra vagy sem. Itt az volt a kérdés hogy gondot okozhat-e az ha minuszban van a hó végi záráskor a kártyám.
okt. 31. 13:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!