Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » K&H hitelkártyát tudok online...

K&H hitelkártyát tudok online igényelni? Akinek van megéri hogyan működik?

Figyelt kérdés

ma 09:31
 1/1 krwkco ***** válasza:

"K&H hitelkártyát tudok online igényelni?"

Fiókban kértem, úgyhogy nem tudom.

"hogyan működik?"

Van egy havi fordulónap, amikor összesítik, hogy mennyivel tartozol. Utána 15 napod van ezt kifizetni. Érdemes a fizetésnap utánit választani. Ha teljes egészében törlesztesz, akkor nincs kamat, ha csak vásárlásra használod.

A keretből, amit előreláthatóan nem fogsz levásárolni, vehetsz legrövidebb lejáratú diszkont kincstárjegyet az államkincstárban. A fizetési nap előtt eladod és törleszted a hiteltartozást. Amit boltban költöttél, azt a fizetésből.

"Akinek van megéri...?"

Nekem igen. Prémium számlám van, a hitelkártyának nincs díja. A prémium számlánál megkívánt havi 500e beutalást az államkincstári visszautalás biztosítja. Vásárlás visszatérítés 1%, benzin 2%. Plusz a DKJ kamatok. Emellett készenléti tartalékpénz, mert a DKJ-t bármikor eladhatom. És a prémium számlában sok minden ingyenes.

ma 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!