Ha én a binancén százmillió forintot érő bitcoint atutalok a magyar bankszámlámra és nem csinálok a részükre semmilyen egyeztetést akkor a bank csinál valamilyen letiltást felfüggesztést addig amíg a pénz eredetét nem igazolom?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor mik a javasolt teendők utalás előtt?nov. 21. 06:35
71/131 anonim válasza:
Ahha. Szóval akkor mégis csak úgy van ennyi pénzed, hogy örökültél 30-40 milliót.
Ha nem kell lakásra költeni, akkor már elképzelhető a dolog.
Mondjuk nekem fura, hogy valaki nem költ ilyenekre: nyaralás, randi, esküvő, család, autó...
72/131 A kérdező kommentje:
Költök de nem a foallasbol.
dec. 8. 12:45
73/131 anonim válasza:
Kérdező csak álmodozik, nem 100 milliója, de 100 ezre sincs forintban.
74/131 anonim válasza:
Kérem Uraim, ne veszekedjünk.
Megkérem a kérdezőt, hogy csináljon egy képernyőképet a bitcoinjairól és , ossza meg itt, és a tárca címét másolja be ide, hogy mindenki megnézhesse.
75/131 anonim válasza:
Nekem is van microbitcoin-om 91 ezer darab ***** se ér de legalább van.
76/131 A kérdező kommentje:
Ha satosi akkor a szép summa
dec. 8. 18:25
78/131 anonim válasza:
Nem satoshi microbitcoin. Van ilyen coint ,hogy microbitcoint, régen bányásztam CPU-val de semmit nem ér.
79/131 A kérdező kommentje:
Tedd el jól, ki tudja mit hoz a jövő. Bár Magyarországon vélhetően lesz zseb amit megtömhetsz, hogy beengedjenek a szeméttelepre...
dec. 9. 05:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!