Ha én a binancén százmillió forintot érő bitcoint atutalok a magyar bankszámlámra és nem csinálok a részükre semmilyen egyeztetést akkor a bank csinál valamilyen letiltást felfüggesztést addig amíg a pénz eredetét nem igazolom?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor mik a javasolt teendők utalás előtt?nov. 21. 06:35
91/131 A kérdező kommentje:
89 valószínűleg fogalmuk sincs mi az a bitcoin csak az eszüket játsszák. Derekesse általán a figyelmesen olvasni főállásból szedtem össze a javát
dec. 11. 15:01
92/131 anonim válasza:
2,5 bitcoin nem tartom valószínűtlennek. Anno az első bitcoinom 120 ezer forintért vettem, aztán külcsön adtam amit nem adtak meg, illetve benthagytam a tőzsdén ami megszűnt. Most ha kint hagyta hideg tárcában és nem nyúlt hozzá akkor nem elképzelhetetlen.
93/131 A kérdező kommentje:
Meg eleve közeledik most a bitcoin beszakadása és lehet pont a binance rántja be
dec. 11. 16:28
94/131 anonim válasza:
"Meg eleve közeledik most a bitcoin beszakadása"
🤣🤣🤣
95/131 anonim válasza:
Napi 4-5%-ot mozog fel-le a bitcoin árfolyama.
Ha neked lenne 100 milliód a Binance-en, naponta adnád-vennéd a jót és zsebelnéd be vele a sok pénzt.
Ehelyett 3 hete (állítólag) arra vársz, hogy kiutaljad-e, vagy se - miközben azon agyalsz itt, hogy úgyis mindjárt bezuhan a BTC, a Binance meg csődbe megy. 🤣
96/131 anonim válasza:
Ebben a pillanatban 100.500 USD az árfolyam és 4,08%-os pluszban van...
97/131 A kérdező kommentje:
Persze utólag könnyű megmondani hogy emelkedett vagy csökkent valahány százalékot de aki most veszik ki azt kockáztatja azt is hogy le kési a rallit
dec. 11. 16:58
98/131 A kérdező kommentje:
Szóval nem igazán van kedvem 10 milliókat bukni néhány nagy okos miatt akinek fingja nincs az egészről
dec. 11. 16:59
99/131 anonim válasza:
Utald ki az én számlámra, majd én elszámolok a NAV-val, ne aggódj!
100/131 anonim válasza:
Néhány nagyokos? Egy akkora marha vagy, hogy már vagy 3 hete itt szenvedsz.
Nem fogsz tudni kiutalni semmit, mert agyhalott vagy.
De amúgy sincs mit! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!