Ha én a binancén százmillió forintot érő bitcoint atutalok a magyar bankszámlámra és nem csinálok a részükre semmilyen egyeztetést akkor a bank csinál valamilyen letiltást felfüggesztést addig amíg a pénz eredetét nem igazolom?
Leírtam hogy a 200 ezren kívül mást is keresek.
Mert a magasabb kockázat magasabb haszonnal is kecsegtet.
De a 200 ezer pont elmegy egy hónapra. Az alatt nem jössz ki. Amit meg aladtál az meg olyan cucc amit egyszer megvettél. Vagyis az is csak veszteség.
A + munkákkal oké, hogy kerestél, de azt csak munka mellett tudtad, szóval csak hétvégente tudtál több órát ilyet vállalni.
100 milla 2,5 Bitcoin.
Volt anno amikor 120 ezerért vettem 1 Bitcoint.
62 munka után is lehet még hétköznap dolgozni.
Oké hogy amit eladtam azt megvettem de azt is amit nem adtam el.
"Ha én a binancén százmillió forintot érő bitcoint atutalok a magyar bankszámlámra"
Bitcoint nem tudsz átutalni, csak devizát, amit átvált a bankod forintra és úgy írja jóvá.
"50 éves vagyok 200 000 ft a minimálbérem 35 év munkaviszonnyal ez önmagában nagyon durván számolva a 70 millió ft. Nyilván ehhez be kellett rakni érték követő en álompapírba hogy így is legyen. "
Innen látszik, hogy csak trollkodsz.
Ha most keresel 200 ezret akkor mi francból élsz meg? Hogy vettél saját lakást? Vagy ha nincs, akkor ott az albérlet ára.
Max. úgy szedsz össze ennyi pénzt ha a minimál bér 3-4x keresed amióta dolgozol.
"Ha most keresel 200 ezret akkor mi francból élsz meg? Hogy vettél saját lakást? Vagy ha nincs, akkor ott az albérlet ára.
Max. úgy szedsz össze ennyi pénzt ha a minimál bér 3-4x keresed amióta dolgozol."
erre már
válaszoltam de nyilván nem várom el hogy egy új válaszoló minden egyes választ végig olvasson szóval másod állásom is van nem csak főállásom.
A Lakást örököltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!