Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha én a binancén százmillió...

Ha én a binancén százmillió forintot érő bitcoint atutalok a magyar bankszámlámra és nem csinálok a részükre semmilyen egyeztetést akkor a bank csinál valamilyen letiltást felfüggesztést addig amíg a pénz eredetét nem igazolom?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor mik a javasolt teendők utalás előtt?
nov. 21. 06:35
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/131 A kérdező kommentje:

Leírtam hogy a 200 ezren kívül mást is keresek.

Mert a magasabb kockázat magasabb haszonnal is kecsegtet.

dec. 5. 15:10
 62/131 anonim ***** válasza:

De a 200 ezer pont elmegy egy hónapra. Az alatt nem jössz ki. Amit meg aladtál az meg olyan cucc amit egyszer megvettél. Vagyis az is csak veszteség.

A + munkákkal oké, hogy kerestél, de azt csak munka mellett tudtad, szóval csak hétvégente tudtál több órát ilyet vállalni.

dec. 5. 16:08
 63/131 anonim ***** válasza:

100 milla 2,5 Bitcoin.

Volt anno amikor 120 ezerért vettem 1 Bitcoint.

dec. 5. 16:18
 64/131 A kérdező kommentje:

62 munka után is lehet még hétköznap dolgozni.

Oké hogy amit eladtam azt megvettem de azt is amit nem adtam el.

dec. 6. 08:12
 65/131 anonim ***** válasza:

"Ha én a binancén százmillió forintot érő bitcoint atutalok a magyar bankszámlámra"

Bitcoint nem tudsz átutalni, csak devizát, amit átvált a bankod forintra és úgy írja jóvá.

dec. 6. 14:07
 66/131 anonim ***** válasza:
100%

"50 éves vagyok 200 000 ft a minimálbérem 35 év munkaviszonnyal ez önmagában nagyon durván számolva a 70 millió ft. Nyilván ehhez be kellett rakni érték követő en álompapírba hogy így is legyen. "

Innen látszik, hogy csak trollkodsz.

dec. 6. 14:08
 67/131 anonim ***** válasza:

Ha most keresel 200 ezret akkor mi francból élsz meg? Hogy vettél saját lakást? Vagy ha nincs, akkor ott az albérlet ára.

Max. úgy szedsz össze ennyi pénzt ha a minimál bér 3-4x keresed amióta dolgozol.

dec. 6. 16:52
 68/131 A kérdező kommentje:
" Bitcoint nem tudsz átutalni, csak devizát, amit átvált a bankod forintra és úgy írja jóvá. " Volt idő mikor lehetett hasonlót, persze a binance automatikusan átváltotta. Én úgy tudom most is így megy, csak mivel már rég csináltam nem vagyok benne biztos.
dec. 7. 05:25
 69/131 A kérdező kommentje:
"Innen látszik, hogy csak trollkodsz.". Vagy csak a matek nem az erősséged és nem tudod követni.
dec. 7. 05:25
 70/131 A kérdező kommentje:

"Ha most keresel 200 ezret akkor mi francból élsz meg? Hogy vettél saját lakást? Vagy ha nincs, akkor ott az albérlet ára.

Max. úgy szedsz össze ennyi pénzt ha a minimál bér 3-4x keresed amióta dolgozol."

erre már

válaszoltam de nyilván nem várom el hogy egy új válaszoló minden egyes választ végig olvasson szóval másod állásom is van nem csak főállásom.

A Lakást örököltem.

dec. 7. 05:26
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!