Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha én a binancén százmillió...

Ha én a binancén százmillió forintot érő bitcoint atutalok a magyar bankszámlámra és nem csinálok a részükre semmilyen egyeztetést akkor a bank csinál valamilyen letiltást felfüggesztést addig amíg a pénz eredetét nem igazolom?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor mik a javasolt teendők utalás előtt?
nov. 21. 06:35
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/131 anonim ***** válasza:
Honnan van neked ennyi pénzed?
dec. 3. 17:17
 52/131 A kérdező kommentje:
Van egy módszer: dolgozni kell
dec. 4. 06:35
 53/131 anonim ***** válasza:

"Párszor váltogattam, de csak néhány millió plusz lett abból.

Viszont ilyen hozzáállással sose kéne elkölteni mert mindig lehet több az értéke. Akkor meg minek az egész?"

Te tudod, én csak javasoltam, hogy minek elbaxni 100 milliót, ha fialhat havi 10 milliót...

Költs el abból havi 5-öt...

dec. 4. 09:15
 54/131 anonim ***** válasza:
Munkával senki nem keres 100 milliót.
dec. 4. 09:34
 55/131 A kérdező kommentje:
50 éves vagyok 200 000 ft a minimálbérem 35 év munkaviszonnyal ez önmagában nagyon durván számolva a 70 millió ft. Nyilván ehhez be kellett rakni érték követő en álompapírba hogy így is legyen. De több mindent ennél magasabb hozamba fektettem voltak másodállásam is trógerkodtam össze-vissza 35 év alatt, prémiumokat is kaptam a jubileumok negyed milliók voltak, hell flacont is guberálok meg vasat is, évente 600 000 ft-ért eladom adómentesen a megunc cuccaimat csak 10 évre számolva ez is 6 millió volt, igaz ez nem munka hanem inkább kereskedelem, bár ha a bolti eladó munka akkor ez is, árkot is ástam, szobafestést is bevállaltam, elektromos autók bértöltője voltam, takarítottam, cégek leltározási munkáját is elvégeztem. Szóval össze lehet azért szedni ennyi pénzt, ha elég sok év van rá
dec. 4. 10:00
 56/131 anonim ***** válasza:
Így leírva tényleg össze lehet szedni, de nekem mindig az a gondom, hogy aki 20 éve félretett egy csomó pénzt, az a pénz ma már csak pár 100 ezret ér.
dec. 4. 12:03
 57/131 A kérdező kommentje:
Mondom hogy infláció követő állampapírba raktam vagy annál jobb hozamba
dec. 4. 12:10
 58/131 anonim ***** válasza:
Tele vagy lóvéval csak buta vagy hozzá, hogy kivedd :D
dec. 4. 12:50
 59/131 A kérdező kommentje:
Ki tudom venni, csak egy kérdésre keresem a választ.
dec. 5. 07:52
 60/131 anonim ***** válasza:

Sántít amit modasz. Ha 200 ezret keresel és azt félre is teszed, akkor miből élsz?

Meg miért van az, hogy a kamat adó mentes és fix garantált kamatú állampapírból átteszed a pénzed egy rohadt bizonytalan befektetésbe a pénzed?

dec. 5. 12:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!