Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogy érdemes lakás hitelt...

Hogy érdemes lakás hitelt felvenni? A havi fizetésem hány %-a menjen el a havi törlesztő részletre?

Figyelt kérdés

nov. 15. 13:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
76%

"De remélem, hogy ha ilyen ... vagy akkor majd 70-80 évesen is dolgoznod kell majd"

35 éves vagyok, tehát pont a 70 felénél.

700 ezret keresek.

55 ezer a hiteltörlesztőm.

250-300 ezret félreteszek havonta.

9 millió hitelt vettem fel, ebből hátra van 8 millió.

7 millió Forint megtakarításom van, belső felújítást tervezek egy részéből.

40-45 millió a lakásom értéke, de árulnak hasonlót 50-ért is.

Törleszthetnék a hitelbe, de jobban megéri befektetésben hagyni a pénzt.

70-80 évesen dolgozni fogok? Igen. Te is azt fogsz.

Csak én Home Office-ban a saját otthonomban ahogy most is.

nov. 22. 13:11
 22/24 A kérdező kommentje:

Naa érdekes. Nem rég még valami épitőiari kisiparos talicska tologató voltál.

Én meg kétlem, hogy dolgozni fogok. Most van szüleimnek 3 ingatlanjuk és lassan (2-3 év) vesznek egy 4-et. :)

nov. 22. 13:55
 23/24 anonim ***** válasza:
82%

"épitőiari"

Hmm... Ahhoz képest, hogy írástudatlan ostobának nevezted az előttem szólót, te sem nagyon tanultál meg írni 😀

"kisiparos talicska tologató voltál"

Ha menne az értő olvasás,akkor nem írnál ostobaságot, mert ilyet sehol nem írtam, építőiparban vannak diplomás végzettséget igénylő munkák. Nyilván ezt egy ostoba embernek hiába mondom.

"Most van szüleimnek 3 ingatlanjuk és lassan (2-3 év) vesznek egy 4-et"

Szép mese. De ha ez igaz, akkor hogy lehetsz annyira ostoba, hogy nem őket kérdezed meg? Öngól.

nov. 22. 14:18
 24/24 A kérdező kommentje:
Csak elírás. Nem veszem magamra. :D
nov. 22. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!