Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hová tűnt a BMÁP 2027/N...

Hová tűnt a BMÁP 2027/N állampapír?

Figyelt kérdés
Eddig minden hónapban vettem valamennyi összegért BMÁP-ot, az államkincstár mobil appjában, de most valamiért nem engedi. Megszüntették a forgalmazását? Akkor miért van 2027 a nevében? Valaki magyarázza el légyszives,mert most nagy a kavar a fejemben :S

tegnapelőtt 19:21
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Mert 2027-ben fog lejárni.
tegnapelőtt 19:30
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

[link]

első oldal, alulról a 3. sor.

"Az értékesítés kezdő és várható

záró időpontja: 2023. november 8. – 2024. november 8."

tegnapelőtt 19:40
 3/5 A kérdező kommentje:

Ooo bakker.. köszönöm :) Hát nem tudtam hogy ezeket csak 1 évig lehet venni és utána kampó.

Most megnéztem van egy új BMÁP az a 2029/N. Ezt pedig csak 2025 január 8.ig tervezik értékesíteni? Mert az pár hónap és ittvan, igy olyan sokat nem tudok belőle venni.. Mikor jön ki új BMÁP amiből belehet vásárolni 1 évig? Vagy van olyan most amibe tudok havonta dobálni pénzt viszonylag sokáig?

tegnapelőtt 19:56
 4/5 anonim ***** válasza:
57%

Tessék itt is van az új: [link]

Mindig szokott jönni egy új sorozat, ha az aktuális értékesítése véget ér.

tegnap 07:48
 5/5 anonim ***** válasza:

A régebbieket folyamatosan kivezetik és újabbakat hoznak be helyette, általában kicsit más feltételekkel és lehetőségekkel (pl. csökkentik a kamatokat, kamatprémiumot, stb.)

Nem biztos, hogy érdemes másikra várni, mert annak még kedvezőtlenebbek lehetnek a feltételei, mint amit most tudsz helyette venni. Nézd meg és mérlegelj!

tegnap 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!