Erstés euró számláról szeretnék pénzt juttatni a webkincstár oldalra (euró alapú államkötvényt vennék) bankkártyám (az euró számlámhoz) nincsen, hogyan lehetne legegyszerűbben (legolcsóbban) megoldani ezt a problémát?
1. Bankkártya igénylés
2. Euró forintszámlára mozgatása, aztán utalni a forintszámláról a kincstárnak forintot (az euró alapú állampapírért)
3. Valamilyen online felületen csinálni egy virtuális számlát/kártyát és arra a netbankon keresztül elküldeni az eurót, majd ezt a virtuális kártyát használni a kincstár oldalán
Esetleg más módszer is létezik, amire nem gondolok?
Egyébként a webkincstár oldalán elméletileg lenne banki átutalás lehetőség, de inaktív az a "gomb", csak bankkártyával lehet állampapírt vásárolni. 😭😭😭
Köszönöm, ezt jó tudni, remélem tényleg így is van! 🙏
Közben azt is megtaláltam a George appon, hogy az Ersténél is igényelhetek virtuális bankkártyát.
"Beállítottam az eurós számlát elsődlegesre, utaláskor mégis a forintszámláról vette le a pénzt. Lehet majd bemegyek az egyik bankfiókba és megkérdezek ott egy szakértőt. Azért köszi!"
Nem utalást írtam, hanem bankkátyás fizetést. Utalásnál arról a számláról vonja le az összeget, amelyikről utalsz, bankkátyás fizetésnél pedig arról a számláról vonja le az összeget, amelyik éppen hozzá van kapcsolva a bankkártyához (forint avagy euró számla). Ez utóbbiról írtam, hogy a forint számládhoz kapcsolt bankkártyát lehetséges az euró számláddal is használni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!