Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Sikerult lezárnom a revolut...

Sikerult lezárnom a revolut bankszámlámat vagy nem?

Figyelt kérdés
Le szerettem volna zárni a revolut bankszámlámat. Minden lépésen végig mentem, de végül nem kaptam e-mailt ami igazólná, hogy sikerült. De belépni sem tudok már az aplikációból, azt írja hogy a jelszó helytelen. Az arcképemet meg már nem ismeri fel.
okt. 29. 21:40
 1/2 anonim ***** válasza:
53%
Sikerült
okt. 29. 21:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Megkértem a barátomat, hogy nézze meg ha neki még megjelenik a bankszámlám, és ott van, a nevem is és telefonszámom is. Megpróbált pénzt átutalni, de az már nem sikerült. Tehát ha az adataimat már nem ismeri fel és pénzt sem lehet rá átutalni, akkor végül csak le van zárva. Csak azt nem értem, hogy akkor miért még jelenik meg azoknál akiknek meg van a telefonszámom.
nov. 4. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!