Ismerős/rokon segítsége nélkül, meg lehet azt oldani, hogy közvetítő számlaszámmal utaljak valakinek? (történet alább, talán megértitek)
A szituáció az, hogy egy illetőtől korábban vettem egy antik műszaki készüléket. Szerencsére akkor az első pillanattól kezdve mindent telefonon beszéltünk meg.
Megküldte, az első 10-12 percben még működött, aztán egyszercsak se kép, se hang. Sajnos úgy jött össze, hogy aznap, amikor megérkezett, egy nagyon rossz napom volt, az lett volna az egyetlen valami örömöm, hogy ez megérkezett és kipróbálhatom.
Én akkor elég mérges hangnemben írtam SMS-eket az eladónak, hogy ez így nem fair, szép összeget elutaltam neki, Ő nem jelezte, hogy lehet bármi hibája az eszköznek, stb-stb.
Egy nappal később visszaírt, hogy "ha már ilyen szép hangnemben írtam neki", esetleg az 5 fő tápszűrő kondi közül nézzek rá egyikre-másikra, és cseréljem; feltételezte ugye, hogy talán ennyi hozzáértésem van, de igen, ő kér elnézést, hogy elfelejtett szólni, de "nyugodjak meg, többet ilyet nem lesz".
Nos... 😞 Igen, konkrétan keresni se kellett a hibát, púpos volt a legszélső kondi, még kiforrasztani is azt volt a legkönnyebb, és a csere óta gyönyörűen működik.
Én utána próbáltam felhívni az illetőt, de nyilván már hosszan kicsöngött neki, vagy "foglaltat" jelzett.
Most árul egy olyan cuccot, amire nagyon de nagyon le szeretnék csapni, már régóta kerestem ilyet.
Írtam neki levélben, még nem stoppolta le senki.... de tudom, ha meglátja, hogy én utaltam, fogja és visszaküldi az összeget, hogy "kössz szépen de inkább nem".
Ezért szeretném most "rejteni" a számlaszámom. 😔 Megoldható ez valahogy? (anélkül, hogy komplett számlaszámot kéne nyissak a bankomnál?)
Ma már senki nem hajlandó utánvéttel küldeni.
Még valamennyire meg is értem. Több volt már a hülyítés és az átverés a vevők, mint az eladók részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!