Személyi kölcsönt szeretnék felvenni elutasítást kaptam minden banktól. Pedig semmi hitelem nincs KHR listán sem vagyok semmi tartozásom 1 éve dolgozok bejelenve. Munkaerő közvetítő prohuman által. Be vagyok jeletve ugyanúgy a Prohuman lehet a baj?
Rengeteg oka lehet, ami miatt elutasítanak a bankok, itt kb csak tippelni lehet.
Próbálkozz kisebb összeggel, áru hitellel először, azt fizesd vissza rendesen, hogy legyen valamennyi hiteltörténeted.
"Az a baj a bank sem tudja mi lehet az oka még ők sem értik miért utasítanak el."
A banki ügyintéző nem érti, nem a bank.
A bank pontosan tudja, hogy miért utasítanak el, mert a rendszer, ami a hitelbírálatot végzi egészen pontos paraméterek alapján működik.
Az egy másik kérdés, hogy ezt nyilván nem kötik Gizikének az ügyintézőnek az orrára, mert akkor megkezdődnének a bank csalások.
Nettó 300e a fizetésem.
Nem magas a törlesztő még 500e forintot sem enged.
biztos, hogy nem a JTM a probléma, mert ezt már a hiteligénylésnél az előzetes kalkulációnál rögtön látná az ügyintéző, és be se adná a hitelt.
Ha később bukik el, akkor ott más van a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!