Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik Banknál lehet úgy hogy...

Melyik Banknál lehet úgy hogy hitelt felvenni,hogy nem honaponként,hanem évenként fizetem ki?

Figyelt kérdés
okt. 6. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
A Magyar Éves Visszafizetésű Bank ajánlatait keresd!
okt. 6. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
41%
Privátbankban előfordulhat, de az téged nem érint… szóval sehol.
okt. 6. 20:28
 3/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%
Felveszed a hitelt, következő hónapban kifizetsz 12 hónapot egyben, akkor 1 évig nem kell fizetned.
okt. 6. 20:55
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Az úgy már előtörlesztés. A következő hónaptól folytatódik a maradék hitel és kamatainak törlesztése - és még fizet is pluszban 1% előtörlesztési díjat. 😄
okt. 7. 07:15
 5/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
41%
#4: igazából bármelyik banknál tudsz előre fizetni több hónapot is. Ettől még nem lesz előtörlesztés. Legalábbis amelyiknél eddig láttam, így volt. De biztos van olyan is, amelyiknél ez nem működik.
okt. 7. 18:00
 6/8 anonim ***** válasza:
20%
Akkor nem előtörlesztés, ha elkülönített betétszámlán tartják a befizetett összeget és abból ugyanúgy az eredeti ütemezés szerint vonják a részleteket. Ilyenkor viszont nem nagyon történt semmi csak egyik számláról a másikra áttette a pénzèt az illető. Ha a befizetést levonják a fennálló tőkéből akkor az definíció szerint előtörlesztés.
okt. 7. 18:12
 7/8 anonim ***** válasza:
20%

"A" bank, befizeted nekik az éves tartozást egyszer egy évben,

ők majd havonta átutalják az aktuális törlesztést "B" bankba, ahonnan felvetted a hitelt.

okt. 7. 19:12
 8/8 nb2019 ***** válasza:
20%

Bankfüggő a dolog. Nálam pl az a módszer, hogy van egy törlesztési számla (normál folyószámlám nincs is a banknál) és oda kell minden hónapban a fordulónapig elutalnom a törlesztőt. Utalhatom több részletben, utalhatok többet, nekik mindegy, ők az adott napon a törlesztőt megpróbálják elvinni, ha ott az összeg rendben, ha nincs, sikertelen. Ha többet utalok, az parkol (természtesen nulla kamattal).

De találkoztam olyan bankkal is, aki visszautalja a többletet.

Ahhoz, hogy előtörlesztésnek minősüljön, szerintem ezt az igényt a bank felé jelezni kell (már csak azért is, hogy tudják hogy törlesztőrészletet vagy futamidőt akarsz-e csökkenteni). Automatikus ez max akkor lehet, ha a szerződésben benne van a szabályozása.

okt. 7. 20:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!