K&h banknál virtuális bankkártyát lehet nyitni?
Figyelt kérdés
okt. 3. 13:24
1/2 anonim válasza:
Fél éve próbáltam ezt kérni tőlük, azt a választ kaptam, hogy tartsak mindent a megtakarítási számlán, a simán meg csak annyit amennyit költeni akarok. Nem túl életszerű.
Szóval akkor nem volt ilyen, nem tudom azóta változott-e.
2/2 A kérdező kommentje:
Ma voltam bent a K&H-ban megkérdeztem tőlük azt mondták a limitet hagyjam mindig 5ezeren, ha nagyobb összegben rendelek pl:15ezer akkor állitsam vissza 5ezerre a rendelés után a limitet, és nem tudják igy a pénzt le lopni a kártyáról szerintük én nem vagyok benne biztos. Temu rendelés miatt kellett volna de nem tudnak nyitni virtuális kártyát majd lehet egy ismerössel inkább meg rendeltetem igy nem merem megadni a számlaszámot a temunak.
okt. 3. 17:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!