Revolut számlán van fontban. Gondoltam olasz, brit vagy portugál ingatlan befektetésre. De ennél tovább nem terjed a fantáziám. A magyar történésekről félek (v.ö. gazdasági semlegesség). Havi, vagy legalábis rendszeres kivétet szeretnék belőle.
Fektesd ingatlanba. Most egész olcsón vannak lakások kelet Ukrajnában.
okt. 25. 01:27
12/21 Dávid válasza:
Nem egészen értitek.
Azért akar ingatlant venni Egyiptomban, mert ha mondjuk Bécsben venne, az után adóznia kéne egy esetleges ingatlanadó bevezetése esetén (hiszen magyar adóalany a külföldi kitettsége után fizet).
Az én sem értem, hogy mi köze a fejünkre nőtt miniszterelnökünknek a lakások adózásához. Ingatlanadó számos példaértékű demokráciában is van, sőt.
okt. 27. 22:13
13/21 xswerdy válasza:
nem, az ingatlanhoz kapcsolódó jövedelmek nem a tualjdonos adóalanyisága szerinti országban adóznak, hanem az ingatlan fekvése szerint.
nov. 19. 16:01
14/21 anonim válasza:
Na, mibe tetted?
febr. 1. 19:51
15/21 anonim válasza:
Milyen befektetést választottál?
febr. 1. 19:56
16/21 A kérdező kommentje:
Tettem ajánlatot egy ingatlanra, még nem jött válasz. Meanwhile vettem pár magyar, amerikai és svéd részvényt, etf-et, Trump coint, ethereumot. Az összes vásárlásom nem haladta meg a másfél millió forintot.
febr. 4. 19:48
17/21 anonim válasza:
"Az összes vásárlásom nem haladta meg a másfél millió forintot."
Az akkor úgy játéknak jó.
Nem akarod magyar vállalkozásba fektetni esetleg?
Elvégre azt mondod rendszeres kivétet akarsz belőle.
Cashflowt pedig egy vállalkozás tud termelni.
febr. 5. 09:12
18/21 anonim válasza:
Egy itthoni ingatlanforgalmazó cégbe ha betennéd, 6-8 havonta 30-40%-kal gyarapíthatnád.
Ha komoly az érdeklődésed, akkor megkereshetsz privátban.
febr. 5. 10:37
19/21 anonim válasza:
#18 fú hát az nagyon jó, fél évente 30%-ot nőve kevesebb mint 7 év alatt milliárdos lesz a 30 millájából, de húsz év alatt még Lölőt is beéri. A hülyének is megéri! Már írom is a privátot, nehogymá emiatt ne legyek milliárdos.
febr. 5. 15:55
20/21 anonim válasza:
Itt egy portfóliós kurzus, tessék:
"Sikeres Befektető: Hogyan építs vagyont tudatos stratégiával?"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!