Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Van szabad 30 millió forintom,...

Van szabad 30 millió forintom, mibe fektessem?

Figyelt kérdés
Revolut számlán van fontban. Gondoltam olasz, brit vagy portugál ingatlan befektetésre. De ennél tovább nem terjed a fantáziám. A magyar történésekről félek (v.ö. gazdasági semlegesség). Havi, vagy legalábis rendszeres kivétet szeretnék belőle.

szept. 27. 08:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
28%
Fektesd ingatlanba. Most egész olcsón vannak lakások kelet Ukrajnában.
okt. 25. 01:27
 12/13 Dávid ***** válasza:

Nem egészen értitek.

Azért akar ingatlant venni Egyiptomban, mert ha mondjuk Bécsben venne, az után adóznia kéne egy esetleges ingatlanadó bevezetése esetén (hiszen magyar adóalany a külföldi kitettsége után fizet).

Az én sem értem, hogy mi köze a fejünkre nőtt miniszterelnökünknek a lakások adózásához. Ingatlanadó számos példaértékű demokráciában is van, sőt.

okt. 27. 22:13
 13/13 xswerdy ***** válasza:
nem, az ingatlanhoz kapcsolódó jövedelmek nem a tualjdonos adóalanyisága szerinti országban adóznak, hanem az ingatlan fekvése szerint.
tegnapelőtt 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!