Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Van szabad 30 millió forintom,...

Van szabad 30 millió forintom, mibe fektessem?

Figyelt kérdés
Revolut számlán van fontban. Gondoltam olasz, brit vagy portugál ingatlan befektetésre. De ennél tovább nem terjed a fantáziám. A magyar történésekről félek (v.ö. gazdasági semlegesség). Havi, vagy legalábis rendszeres kivétet szeretnék belőle.

szept. 27. 08:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
20%
Fektesd ingatlanba. Most egész olcsón vannak lakások kelet Ukrajnában.
okt. 25. 01:27
 12/21 Dávid ***** válasza:

Nem egészen értitek.

Azért akar ingatlant venni Egyiptomban, mert ha mondjuk Bécsben venne, az után adóznia kéne egy esetleges ingatlanadó bevezetése esetén (hiszen magyar adóalany a külföldi kitettsége után fizet).

Az én sem értem, hogy mi köze a fejünkre nőtt miniszterelnökünknek a lakások adózásához. Ingatlanadó számos példaértékű demokráciában is van, sőt.

okt. 27. 22:13
 13/21 xswerdy ***** válasza:
nem, az ingatlanhoz kapcsolódó jövedelmek nem a tualjdonos adóalanyisága szerinti országban adóznak, hanem az ingatlan fekvése szerint.
nov. 19. 16:01
 14/21 anonim ***** válasza:
Na, mibe tetted?
febr. 1. 19:51
 15/21 anonim ***** válasza:
Milyen befektetést választottál?
febr. 1. 19:56
 16/21 A kérdező kommentje:
Tettem ajánlatot egy ingatlanra, még nem jött válasz. Meanwhile vettem pár magyar, amerikai és svéd részvényt, etf-et, Trump coint, ethereumot. Az összes vásárlásom nem haladta meg a másfél millió forintot.
febr. 4. 19:48
 17/21 anonim ***** válasza:

"Az összes vásárlásom nem haladta meg a másfél millió forintot."

Az akkor úgy játéknak jó.

Nem akarod magyar vállalkozásba fektetni esetleg?

Elvégre azt mondod rendszeres kivétet akarsz belőle.

Cashflowt pedig egy vállalkozás tud termelni.

febr. 5. 09:12
 18/21 anonim ***** válasza:

Egy itthoni ingatlanforgalmazó cégbe ha betennéd, 6-8 havonta 30-40%-kal gyarapíthatnád.

Ha komoly az érdeklődésed, akkor megkereshetsz privátban.

febr. 5. 10:37
 19/21 anonim ***** válasza:
#18 fú hát az nagyon jó, fél évente 30%-ot nőve kevesebb mint 7 év alatt milliárdos lesz a 30 millájából, de húsz év alatt még Lölőt is beéri. A hülyének is megéri! Már írom is a privátot, nehogymá emiatt ne legyek milliárdos.
febr. 5. 15:55
 20/21 anonim ***** válasza:

Itt egy portfóliós kurzus, tessék:

"Sikeres Befektető: Hogyan építs vagyont tudatos stratégiával?"

[link]

febr. 5. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!