Simple mobil appal tudok Qvik-on fizetni? Ott kell a QR kódos vásárlást választani, vagy máshogy működik?

Figyelt kérdés
Azért kérdem, mert ami webshopon jártam nemrég ott már volt Qvik, de a simple QR kódos vásárlásra nem volt lehetőségem.
szept. 9. 13:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Állítólag nem kell hozzá semmilyen alkalmazás... Azért én azt nem hiszem, mert valaminek be kell olvasnia azt a kódot. De valószínűleg csak egy mezei link, amivel egy fizetőoldal jön be. Legalábbis szerintem, aztán lehet nem így van, de máshogy nehéz lenne megoldani, hogy ne kelljen semmilyen alkalmazás hozzá.
szept. 9. 14:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Én úgy értem, hogy kell a netbankos app és a qrkód beolvasásakor megnyílik és engedélyezheted a kifizetést, de azt nem tudom kell-e valamit előtte beállítani, főleg ha több netbankod is van. Illetve, hogy magában a Simple appban, ha telepítve van kompatibilis-e a QR fizetés a Qvik-el.
szept. 9. 15:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!