Simple mobil appal tudok Qvik-on fizetni? Ott kell a QR kódos vásárlást választani, vagy máshogy működik?
Figyelt kérdés
Azért kérdem, mert ami webshopon jártam nemrég ott már volt Qvik, de a simple QR kódos vásárlásra nem volt lehetőségem.szept. 9. 13:47
1/2 anonim válasza:
Állítólag nem kell hozzá semmilyen alkalmazás... Azért én azt nem hiszem, mert valaminek be kell olvasnia azt a kódot. De valószínűleg csak egy mezei link, amivel egy fizetőoldal jön be. Legalábbis szerintem, aztán lehet nem így van, de máshogy nehéz lenne megoldani, hogy ne kelljen semmilyen alkalmazás hozzá.
2/2 A kérdező kommentje:
Én úgy értem, hogy kell a netbankos app és a qrkód beolvasásakor megnyílik és engedélyezheted a kifizetést, de azt nem tudom kell-e valamit előtte beállítani, főleg ha több netbankod is van. Illetve, hogy magában a Simple appban, ha telepítve van kompatibilis-e a QR fizetés a Qvik-el.
szept. 9. 15:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!