Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Havonta 100ezer forintnyi...

Havonta 100ezer forintnyi félretett pénz milyenek számít?

Figyelt kérdés
aug. 26. 15:03
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
7%
Zabpehely almával fahéjjal. kb. 50 Ft egy reggeli. Spenót akciós szokott lenni, 230 forintért is vettem már. 2 napra elég volt.
szept. 2. 21:10
 42/55 anonim ***** válasza:
21%
Bocs de 49 évesen kinőttem már az ilyen dedós nagyotmondásokból hogy ki tud olcsóbban jót enni hagyjuk már. A következő már lassan azt írja hogy 500 Ft-ból eszik egy héten...csak tudnám akkor mire a sok majom panasza hogy szarul él? Havi 5000-ből megvan a kaja, sötétben elmegy aludni, villany 0, munkahelyen tölti a telefont is, panelban lakik de csakis középen hogy télen a szomszédok fűtsék.Ok. Akkor nem kell panaszkodni hogy 200 a fizu, mert még marad is "nyaralni"...én amikor azt mondom valakinek hogy egy fullos nyaralásra elment mondjuk 5 milla, akkor jön ugyanez, hogy ugyan már, 500 ból is lehet jól nyaralni... oké. Akkor ezeket a kajákat, a panelt, meg a nyaralást meghagyom Nektek...pápá...részemről itt végeztem, vegetáljatok
szept. 3. 00:20
 43/55 anonim ***** válasza:
12%

De nagyra vagy magaddal 42-es.

"49 éves és gazdag vagyok, vegetáljatok csak pff..."

Hát pedig olcsóbban is lehet vásárolni, és te tényleg nem fogod fel, hogy sokan milyen keveset keresnek. Havi nettó 500 ezernél is szokás nézni az árakat, főleg ha valaki lakásra gyűjt, az pedig a médián bér felett van..

Kiváncsi vagyok, mennyit jótékonykodsz például, ha ennyire jól megy. Emberileg is vannak-e értékeid, vagy csak okoskodni tudsz és menőzni a vastag pénztárcáddal és lehülyézni azokat, akik megoldják az anyagiakat kevesebb pénzből.

szept. 3. 01:18
 44/55 anonim ***** válasza:
0%
Mi Balatonoztunk 10 ezer forintból összesen!!! Annyi volt a benzin összesen. Elmentünk 2 napra. Kint aludtunk a Balatonnál, láttuk ahogy jön fel és meg megy le a nap. Szuper élmény volt. Este a bulizás is ingyenes volt. Semmit se vettünk a Balaton partján, kocsival 5 perc volt a Lidl. Előtte lévő Balatonozás 5 csillagos szállodában meg étteremben volt és külön puccos kajákat kaptunk, mert a cég fizette. Ezerszer jobb élmény volt, ahogy a nap ránk sütött és kellemesen fújt a szél, mint 5 csillagos szállodában a gazdag majmot játszadozni. Te inkább csak szórod a pénzedet tök feleslegesen. Mi addig befektettük a pénzt és télen mehetünk is külföldre síelni, ennyit arról a nyomorgásról, amit te és hozzád hasonló emberek gondolnak. Ismerősömnek is 10 millió Ft hitele van, de flexel nekem, hogy tengerparton nyaralt. Te is ebbe a rétegbe tartozol a viselkedésed alapján. Csak látod, hogy sokkal okosabb vagyok és elhalasztom a nagy fenék rázást fél évvel, hogy addig is, amit beforgatok pénzt többet fialjon, mint egy tengerparti nyaralás. Mellesleg nagyon mellé lőttél, mert saját házban élünk. És a 60 ezres válaszoló kajáit szívesebben enném, csak már ráfüggött a moslékokra az agyam.
szept. 3. 02:01
 45/55 anonim ***** válasza:
19%
Biztos jónak. Ha félre tudsz tenni hónap végén akkor nem kereshetsz rosszul vagy jól gazdàlkodsz
szept. 3. 07:04
 46/55 anonim ***** válasza:
13%
44: bár kikövettem a posztot a feleségemnek mutattam reggel a 230 Ft-os spenóton élek 2 napig hozzászólást, így végig pörgettem gyorsan és elolvastam amit írtál, hát na, gratulálok hogy ilyen okos vagy ahogy írod is, mondjuk felvilágosítanálak, hogy 75-ben születtem vályogházban, pottyantós wc volt, áram nem, 1982-ben költöztünk fel pestre, ott láttam először 7 évesen lehúzós wc-t...12 évesen piacoztam már, 2002-ben havi 2 milliót kerestem már, és 2 havi keresetemből már új Passatot tudtam venni. Utána alapítottam céget, mára cégeIM vannak, és bár a feleségem örökölt pár száz milliót, én a mai napig keresem a zsét, és köszi elég jól elvagyok, bár van még hova fejlődnöm, kedves barátom és üzlettársam a Covid idején havonta 300 milliót bukott, és köszöni jól van, na nekem ez a next level, de azért elvagyok én is. És ha megnyugtat, akkor SOHA nem volt hitelem, nem is lesz semmire sem, és a biztosító a múlt hónapban 140 millióra értékelte csak a családi házunkat, szóval azért én se megyek a szomszédba egy kis pénzért, de rádhagyom... egyébként, én már a kétezres évek elején a saját kombi passatomba aludtam a francia riviárán, és jártam be spanyolországot vele, átmentem Angliába stb, szóval most az bocs hogy belefekszel a balaton mellett az autóba, minden csak nem extra. Szóval ezeket a köröket amiket írsz, én már 48 évesen 20x lefutottam, mára igen jobban érdekel egy karib tengeri nyaralás bálnalessel, delfinekkel úszva mint a tengerparton aludni a csomagtartóban is, miután az már megvolt. És kurvá--ra el vagy tévedve, én nem ócsárolom soha akinek kevesebb van, voltam én feketemosogató is, hanem a nagyotmondó majmokat nem szeretem, akinek ha azt mondod vettél valamit x összegért, akkor azt Ő a harmadából tudja, ha programod van szintén stb... ez tudod milyen szint? 3-4 éves dedós ovis.Lehet élni kevésből is jól, de azért van különbség hidd el, erről biztos tudna a 8 éves alapitványi magánsulis lányom mesélni Neked, amikor mindene megvan, nekem meg semmim se volt. De mindegy hagyjuk is, jaaa még annyit, én mindent MAGAMNAK értem el, mert nem volt elég az amibe bele születtem, szóval nem vádolhat senki azzal, hogy alám tették.
szept. 3. 09:34
 47/55 anonim ***** válasza:
84%

És folytatja a dicsekvést...

Ki volt kíváncsi az életutadra, mondd már meg. Gazdag vagy, értjük..

Én a helyedben nem lennék olyan büszke, főleg hogy gyakorikérdéseken kell bizonygatnod, hogy MEGDOLGOZTÁL A SOK PÉNZÉRT.

szept. 3. 09:57
 48/55 anonim ***** válasza:
68%
Én el se olvastam. xD Én is tudnék mivel dicsekedni, csak nincs mit bizonygatnom önmagamnak.
szept. 3. 11:00
 49/55 anonim ***** válasza:
71%
100 milliót örökölt a felesége abból csinált cégeket. Nagy vagy tesó, így tovább. lol
szept. 3. 11:06
 50/55 anonim ***** válasza:
56%
Úgy bírom, hogy mindig visszatér elolvasni a válaszainkat 😆
szept. 4. 00:26
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!