Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Havonta 100ezer forintnyi...

Havonta 100ezer forintnyi félretett pénz milyenek számít?

Figyelt kérdés
aug. 26. 15:03
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
12%
Nem fogok senkinek ingyen befektetési és vállalkozói tanácsadást osztani. Kemény 10 ezer forintból is el lehet indítani ma már vállalkozást.
aug. 31. 14:19
 32/55 anonim ***** válasza:
13%

Persze, én is vállalkozó vagyok.

De mint írtam, nem lehet mindenki az.

aug. 31. 14:23
 33/55 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem közepes.

Jobb annál, aki mindegy mennyit keres, szinte kötelezőnek érzi minden marhaságra elszórni hó végére.

Én egyszerű alkalmazott vagyok. Nem keresek sokat, de nagy igényeim sincsenek. Szerencsére se hitelem, se albérltem, se eltartottam nincs. Így hó végén minden hónapban megmarad átlag 200-250e Ft-om. Az utóbbi 6 évben apránként összegyűlt 13 millióm megtakarításként. Nyilván aki gazdag, felsővezetőként dolgozik, az ezen csak röhög, neki zsebpént. Másoknak, nagyon sokaknak meg mesés vagyon, soha nem láttak még egyben ennyi pénzt. Nagyon széles a skála.

Havi 100 szerintem nem sok, de sokak (különböző okokból) ennyit sem tesznek félre.

aug. 31. 19:34
 34/55 anonim ***** válasza:
43%
Igen, nem nagy esély van a fiataloknak saját családi házra ( NEM HITELESRE, SAJÁTRA ), viszont, annyiban akarunk már a nagy nyugathoz tartozni a 60-70-es évek óta, hogy lassan sikerül, csak ugye ott meg szinte alap, hogy saját ingatlant vagy örököl, vagy bérlakásban él. Csak ugye a Magyar olyan, hogy legyen "nyugat" de csak a jó dolgok. Erre szép példa hogy pl. a 80-90-es években a kaja fillérekért volt, a műszaki cikkek ára egekben, pl. egy mikró vagy egy tv elérhetetlen volt, a nyugatról meg áramlott be az infó, hogy milyen jó, ott a műszaki cikk filléres tétel. És most? Egy 4K-s tv-t lehet venni egy nagybevásárálás árán, egy mikrót, kv főzőt alapot már egy kisbevásárlás árán is. És a kaja ára? Na az meg egekbe ment..A vágyott "nyugat" itt van, és akkor még nem beszélek arról, hogy mennyi kint egy biztosítás az autóra stb...mert ugye kint minden kolbászból van. Jaaaa nem
szept. 1. 00:45
 35/55 anonim ***** válasza:
31%
#34, ez igaz. De semmi gond nem lenne az árakkal, ha nem Bulgária szintjén lennének a fizetések. És nem a KSH szerinti kozmetikázott átlagról beszélek, hanem a valós alkalmazotti bérekről. Ha egy átlag ember is kapna havi 1,5-2 milliót, ki a fenét érdekelne ha 1000 Ft egy kiló kenyér?!
szept. 1. 07:10
 36/55 anonim ***** válasza:
11%

Nem kell kenyeret enni. Én be tudok vásárolni egy hónapra 60 ezer forintból úgy, hogy abban zöldségek, gyümölcsök, hal, hús, tojás, tejtermékek vannak, szénhidrátból csak pár zsömlét meg tésztát/rizst eszek. Semmi kenyér meg egyéb pékáruk. Egészségesebben kéne étkezniük a magyaroknak és akkor kit érdekel, mennyi a kenyér :D Amint látod, az egészségesebb életmód se kerül sokba.

szept. 1. 09:28
 37/55 anonim ***** válasza:
24%
lóf...t nem ne kábíts, mi csak durum meg teljes kiőrlésű tésztákat eszünk 3x annyiba kerül mint a sima. Sokat járok németbe, osztrákba onnan is szoktam hozni kolbászt, felvágottat, szafaládét ilyesmit, ami egészséges pl ohne gene ( génkezeletlen ) az szintén 2-3x annyi. A tejük olyan mint a víz, ami iható az a bergbauer fajta az megint jóval drágább. Itthon mindig van gyümölcs, télen is eper, banán, barack, horror áron van a gyümölcs ára, már legalább is ami jó. Pont hogy az egészséges élelmezés ami horror árú, pont ezért van a sok túlsúlyos, mert eszi a gagyi szalámit a fehér kenyérrel, meg eszi a tésztát-tésztával mert az az olcsó. Én nem tudom Te mit veszel 60-ért, amikor én heti 100-at adok a feleségemnek csak minőségi kajára úgy hogy 3-an vagyunk, és a lányom a magán suliba eszik hétköznap.Sokszor ki se jön százból, és alkohol nincs benne se édesség csak felső kategóriás élelmiszer
szept. 2. 00:22
 38/55 anonim ***** válasza:
11%

Tegnap vásároltam be magamnak egy hétre 10 ezer forintból úgy, hogy gyümölcsöket vettem, bio! cukkinit, húst, füstölt lazacot, tejet, sajtokat, felvágottat stb. Ebből pár dolog akciós volt, azzal is biztos spóroltam rajta 2-3 ezer forintot, de ha még rászámolok a hétre 5 ezret egyéb dolgokra, akkor vagyok meg 4 hétre 60 ezerből. Simán megoldható, ha főzöl otthon. Én eddig sokszor rendelgettem és akkor 100 ezer alatt én se jöttem ki havonta. Nálatok is mindenki rendelget minden nap, úgy jöttök ki fejenként 35 ezerre egy héten? Vagy tudatosan mindenből a legdrágábbat veszed le a polcról? xD Mert akkor csak simán nem tudsz gazdálkodni.

szept. 2. 06:48
 39/55 anonim ***** válasza:
0%

Én is éltem már egészségesen, igazából fillérekbe kerülnek a termékek. Legnagyobb, 50%-os akció van a zöldségeken, mert senki nem táplálkozik egészségesen. Volt, hogy naponta ettem a gyümölcsöket és sokkal kevesebb pénzbe került a vásárlás.

37-es

Te valami csalás áldozata lehetsz, ha mindenből a legdrágábbat veszed meg.

szept. 2. 19:38
 40/55 anonim ***** válasza:
13%
#39 pontosan, egy doboz szőlő vagy áfonya ugyanúgy 800 forint, mint egy nagy zacskó chips. Két napra való spenótfőzelék tojással vagy grillkolbival is megvan kevesebb, mint 1500 forintból (amiből a spenót csak 400) és full egészséges. Semmivel nem drágább egészségesen kajálni, az “egészséges” amúgy nem azt jelenti, hogy mindenből a legdrágább terméket kell megvenni, az se nem garantáltan jobb minőségű, se nem feltétlen egészséges.
szept. 2. 21:02
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!