Havonta 100ezer forintnyi félretett pénz milyenek számít?
Figyelt kérdés
aug. 26. 15:03
21/55 anonim válasza:
20. Bizony! 700000 havi félretétel esetén most tudsz venni egy friss építésű társasházat 10 évi spórolással Pest megyében. Azonban ezt ha most kezded gyűjteni tíz év alatt kb. a duplája lesz! Az utóbbi években a valós infláció mértéke már lefelezte a 2010-es készpénz vagyonokat. Akiknek ingatlanban volt, azokét meg simán duplázta.
22/55 anonim válasza:
20-as, mert te földön élsz? Egy átlag magyar nem 140 millióért vesz lakást, max a vállalkozók és a NER közeliek. Ha valaki jól keres, akkor félrerak 600.000-at mondjuk. A fizuja jó, tehát kap hitelt. Egy 60 milliós házhoz elég 10 millió önerő. 100 millióshoz 20 millió.
Nyilván mennek fel az árak, de azért nem annyira, hogy ne lehessen ennyiből házat venni 3 év múlva. Egy kisebb panelt meg lehet venni ennyi megtakarítással 1-másfél év múlva.
23/55 anonim válasza:
Nagyon is a földön élek igen, annyira hogy 75-ben vályogházba születtem ahol villany se volt, 82-ben láttam először lehúható wc-t amikor Budapestre költöztünk. Ha valaki tudja mi az a szegénység akkor vastagon tudom nyugodj meg. NER közeli, pfff... most én is kérdezhetem hogy Te a földön élsz? Fikázni persze a legkönnyebb. Már 88-ban piacoztam, amikor más hétvégén a másik oldalára fordult, már sátrat állítottam, amikor evéd után felbüfögte a sört vasárnap, akkor bontottam a sátrat...Majd ha lesz időm akkor elmorzsolok egy könnycseppet azért aki irigy arra amir elértem...Nektek csak a NER stb létezik, elárulom, először a saját portátok körül kellene sepregetni, és egyből telleni fog nem hogy 140 millás házra, hanem luxus autókra vagy bármire...erről ennyit.Vegyél 100 millást 20M-ból, és rokkanj bele életed végéig a hitelbe.Nekem 0 Ft hitelem van, mert használom az eszem, és nem más zsebében turkálok, meg NER-ezek, meg Orbán büdösdiszózok. Szarok rá ki van hatalmon, akkor is megkeresem amit meg akarok.
24/55 anonim válasza:
23-as, köszönöm a tanácsokat, de én sem keresek rosszul. Én is szegényebb családba születtem vidéken, most Pesten élek. Az átlag magyar emberekről beszéltem. Senki sem irigy rád, te nem fogod fel, hogy a fiataloknak nagyon nehéz elindulni és a lakásokat hitelre veszik az emberek vagy örökölnek. Vagy! Sosem lesz lakásuk..
25/55 anonim válasza:
Ökölbe szorul a kezem, amikor valaki azt mondja, hogy csak örökölni tudnak a fiatalok vagy sosem lesz lakásuk.
26/55 anonim válasza:
#25 verj bele a falba parszor ilyenkor, fejeld is meg ha gondolod.
27/55 anonim válasza:
Majd a hozzád hasonló tanulatlan fiatalokat fogom megfejelni, akik azt hiszik mindenkinek alap dolog, hogy járjon a ház, de semmit se akarnak tenni.
28/55 anonim válasza:
25, pedig ez így igaz.
Vegyük a kérdező 100.000 forintját..
Mire gyűjt össze ebből lakásra?
Sokan ennyit sem raknak félre.
30/55 anonim válasza:
Le lehet pontozni, de attólmég ez a valóság. Tisztában vannak a bérekkel? Pesten is sokan 400.000 alatt keresnek. Nem lehet mindenki vállalkozó, orvos, informatikus, vezető, politikus stb. és nem születhet mindenki gazdag családba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!