Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Eon tartozás köztartozásnak...

Eon tartozás köztartozásnak minősül?

Figyelt kérdés

Hitelfelvétel szempontból érdekel,házat szeretnénk vásárolni,de a férjem lenne akinek a fizetését néznék ,mert én itthon vagyok a kislányommal.

Az én nevemen lett eon tartozás egy régi ház miatt,bonyolult ügy.

Ilyen esetben ez köztartozás?

aug. 19. 14:38
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Nem.
aug. 19. 14:41
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Persze.
aug. 19. 15:07
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Az eon magáncég. A köztartozás az amikor adóval tartozol, vagy támogatást kell visszatérítened.
aug. 19. 15:24
 4/5 anonim ***** válasza:
57%
Nem, a köztartozás az, ha az állam vagy önkormányzat felé tartozol.
aug. 19. 15:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Köztartozás az, ha követlenül vagy közvetve az államnak jár az az összeg, vagy annak egy része:

Ilyen például:

Diákhitel, hulladékgazdálkodási díj (szemétdíj), kamarai tagdíj, közigazgatási bírságok, törvényszéki követelések (bűnügyi költség, vagyonelkobzás stb.), helyi adók, CSOK és társai, stb.

Az áramszolgáltatónak járó összeg nem az állami költségvetésbe folyik be, így az nem is számít köztartozásnak.

aug. 20. 07:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!